Vegetar opskrifter

Collection by Anita Hermansen

131 
Pins

Verdens bedste ovnkartofler

·
18 reviews
·
1.5 hours
·

Sprøde kartofler i ovn er perfekt tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ. De er nemme at lave, og der er garanteret sprødhed med denne metode på ovnkartofler.

Squashfrikadeller

·
54 reviews
·
40 minutes
·

Opskrift på nemme, vegetariske squashfrikadeller. De bedste vegetarfrikadeller lavet på squash, æg og ost. Server dem med bagte kartofler og salat til.

Broccoliboller - sunde og mættende boller lavet på broccoli | Mummum.dk

·
45 reviews
·
50 minutes
·

Den bedste opskrift på grøntsagsboller uden hvedemel. De her er lavet med broccoli, men man kan også bruge blomkål, hvis den grønne farve virker lidt skræmmende. De er bare gode til madpakken eller som en del af en sund og nærende frokost. Vi bruger dem også nogle gange som en sund burgerbolle.

Squash frikadeller - sunde vegetarfrikadeller - Maria Vestergaard

Peberfrugt pesto som smager helt fantastisk - opskrift

Opskrift på super lækker og nem peberfrugt pesto med hvidløg og hasselnødder . perfekt til dip, sandwich, pasta og lign - læs mere her

Haydari - opskrift på den bedste dip med feta, peberfrugter og persille

Opskrift på en lækker salat med grønkål, bagt græskar og feta

·
1 review
·

Efteråret er over os og med efteråret kommer græskar. Jeg elsker virkelig græskar både bagt og som suppe. I denne opskrift har jeg bagt Hokkaido græskar og blandet i en vidunderlig salat. Salaten er god som tilbehør til et godt stykke kød eller bare som den er med et godt brød til.

Linsefrikadeller

Linsefrikadeller er et dejligt alternativ til almindelige frikadeller. Linser er sprængfyldt med proteiner og passer godt ind i en kødfri dag.

Smagfuld og nem Thai linseret | Mummum.dk

·
15 reviews
·
1 hour
·

En nem opskrift på en lækker vegetarisk gryderet, som har fået inspiration fra asiatisk mad. Det er en thai linseret, som er toppet med sød kartoffel. Den tager under 30 minutter at lave. Nem og sund aftensmad, som mætter godt og hvor man på ingen måde savner kød.

Squash pizzabund 🍕 | Norsmor - Kathrine Kristensens madblog

·
18 reviews
·
65 minutes
·

Denne squash pizzabund er utrolig velsmagende og sprød. Denne opskrift er keto, lchf, gluten fri og perfekt til når du har lyst til pizza men ikke vil have en mel bund.

Lækker Salat Med Ovnbagte Gulerødder, Ristede Kikærter Og Persilledressing

Ovnbagte gulerødder og persilledressing giver en fantastisk salat. Opskriften er til 4-6 personer alt efter hvad der ellers serveres til.

Verdens bedste Syltede agurker - Susy Grundahl

Jeg vil gerne være sådan en, der sylter. Det er jeg så ikke lige blevet – endnu. Det er min mand til gengæld og han laver simpelthen verdens bedste syltede agurker. De bedste jeg nogen sinde har smagt, og jeg har smagt mange! OPSKRIFT PÅ SYLTEDE AGURKER Herhjemme er vi vild med krydderier, så der...Read More »

Salat med fersken, syltede rødløg og feta - opskrift på skøn salat - Stinna

Vegetarisk "Kødsovs" Med Røde Linser | Helsebixen

Prøv vegetarisk kødsovs der næsten smager bedre end originalen med kød, og kan spises alene eller med pasta, ris eller nybagt brød.

Spicy agurkesalat

Nem opskrift på en virkelig lækker sprød og spicy agurkesalat. Det passer helt perfekt i en lækker burger, eller som tilbehør til tapas eller grillmaden.

Bønnesalat med sennepsdressing -

Opskrift på bønnesalat med sennepsdressing. Bønnesalat er hurtigt, sundt og lækkert grønt tilbehør.