Bagværk

11 Pins1 Følgere
CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Skønne fuldkornsboller, hvor den dobbelte hævning sikrer, at bollerne får en luftig konsistens.

Luftige fuldkornsboller

Skønne fuldkornsboller, hvor den dobbelte hævning sikrer, at bollerne får en luftig konsistens.

Den bedste opskrift på pizzasnegle der både er perfekte til madpakken og som eftermiddagssnacks. Fyldet kan varieres til uendelighed alt efter smag og behag

Den bedste opskrift på pizzasnegle der både er perfekte til madpakken og som eftermiddagssnacks. Fyldet kan varieres til uendelighed alt efter smag og behag

Her får I min bedste opskrift på flutes. Den opskrift jeg altid bruger når jeg skal bage flutes til gæster og til hverdag. Den er nem og alle er elsker dem!

Her får I min bedste opskrift på flutes. Den opskrift jeg altid bruger når jeg skal bage flutes til gæster og til hverdag. Den er nem og alle er elsker dem!

Amerikanske pandekager 2 1/2dl hvedemel 2 1/2 dl mælk eller kærnemælk (kærnemælk er nok at foretrække, men det havde jeg ikke i dag) 2 æg 1 spsk sukker 1/2 tsk meldonsalt 1 tsk bagepulver smør til stegning

Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager 2 1/2dl hvedemel 2 1/2 dl mælk eller kærnemælk (kærnemælk er nok at foretrække, men det havde jeg ikke i dag) 2 æg 1 spsk sukker 1/2 tsk meldonsalt 1 tsk bagepulver smør til stegning

Lækre koldthævede morgenmadsboller…

Lækre koldthævede morgenmadsboller…

Opskrift på en god og nem pizzadej. Dejen bliver luftig og elastisk, og den klistrer ikke - og så er den nem at arbejde med. Se opskriften her.

Opskrift på en god og nem pizzadej. Dejen bliver luftig og elastisk, og den klistrer ikke - og så er den nem at arbejde med. Se opskriften her.

Kanelstang med creme (recipe in Danish from Bageglad)

Kanelstang med remonce og creme opskrift

Kanelstang med creme (recipe in Danish from Bageglad)

Ciabattaboller

Ciabattaboller


Flere idéer
Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Verdens Bedste Boller

Verdens Bedste Boller

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller.  Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampel....

Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampel....

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

Med denne opskrift er det nemt selv at bage noget godt brød, og intet smager bedre end hjemmebag. Få her opskriften på koldhævede italienske ciabattaboller.

Med denne opskrift er det nemt selv at bage noget godt brød, og intet smager bedre end hjemmebag. Få her opskriften på koldhævede italienske ciabattaboller.

Pinterest
Søg