Anika Christensen

Anika Christensen

Anika Christensen
Flere idéer fra Anika
Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Få den bedste opskrift på ægte fransk nougat med sprøde bidder af mandel og pistacie lige her.

Få den bedste opskrift på ægte fransk nougat med sprøde bidder af mandel og pistacie lige her.

HER FINDER DU STRIKKE- OG HÆKLEOPSKRIFTER SOM KAN KØBES SOM PDF PÅ DANSK WWW.PIXEN.DK FRA OMKRING 14. AUGUST 2017. Du kan også ...

HER FINDER DU STRIKKE- OG HÆKLEOPSKRIFTER SOM KAN KØBES SOM PDF PÅ DANSK WWW.PIXEN.DK FRA OMKRING 14. AUGUST 2017. Du kan også ...

En nem hverdagspasta med kylling og grøntsager. Pastaen har en rigtig lækker flødesauce med tomat og ost som skaber en dejlig cremet sauce til pastaen. Tilsæt alle de grøntsager du ønsker til rette…

En nem hverdagspasta med kylling og grøntsager. Pastaen har en rigtig lækker flødesauce med tomat og ost som skaber en dejlig cremet sauce til pastaen. Tilsæt alle de grøntsager du ønsker til rette…

Medaljer med karamel og kaffeskum

Medaljer med karamel og kaffeskum

Juletræ til ophæng Der er brugt enkelt bomuldsgarn 8/4 og nål nr. 2 Da de er hæklet med nål nr. 2 er de stive nok til at hænge pænt. De er hæklet i bagerste maskeled, så de får en ribeffekt. For at undgå “huller” i siden på udtagninger, kan man med fordel hækle sidste m i begge lænker Start med at lave 2 lm. Hækl 2 hstm i 2. lm fra nålen. Vend med 1 lm Nu hækles alle rækker i bagerste maskeled. Hækl 1 hstm i første maske, og 2 hstm i sidste maske ( 3 hstm) Vend med

Juletræ til ophæng Der er brugt enkelt bomuldsgarn 8/4 og nål nr. 2 Da de er hæklet med nål nr. 2 er de stive nok til at hænge pænt. De er hæklet i bagerste maskeled, så de får en ribeffekt. For at undgå “huller” i siden på udtagninger, kan man med fordel hækle sidste m i begge lænker Start med at lave 2 lm. Hækl 2 hstm i 2. lm fra nålen. Vend med 1 lm Nu hækles alle rækker i bagerste maskeled. Hækl 1 hstm i første maske, og 2 hstm i sidste maske ( 3 hstm) Vend med

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Kage med hyldeblomstmousse og jordbær

Kage med hyldeblomstmousse og jordbær

Ditte Julie Jensens Sommerlagkage med hvid chokolademousse og bærmousse

Ditte Julie Jensens Sommerlagkage med hvid chokolademousse og bærmousse

Det her må simpelthen være den bedste kage jeg endnu har lavet! Den indeholder alle mine yndlingsingredienser, den smager fantastisk og så er den smuk at se på. Det er en kage der er lidt mere tidskrævende – men tro mig, det er det hele værd! Kagen består af en lækker pistaciemazarin (som i også … Read more...

Det her må simpelthen være den bedste kage jeg endnu har lavet! Den indeholder alle mine yndlingsingredienser, den smager fantastisk og så er den smuk at se på. Det er en kage der er lidt mere tidskrævende – men tro mig, det er det hele værd! Kagen består af en lækker pistaciemazarin (som i også … Read more...