Mad ideer

Collection by Ivana Ilievska • Last updated 5 weeks ago

65 
Pins
0:58
Cooking RecipesHealthy RecipesGreek RecipesCooking HamZucchini Lasagna

Spinach Mushroom and Feta Crustless Quiche

·
179 reviews
·
60 minutes
·

This easy, tasty Spinach Mushroom and Feta Crustless Quiche is low on carbs and big on flavor. This veggie-filled breakfast will keep you full and happy.

1:04
Cooking RecipesChicken Recipes For DinnerHealthy Asian RecipesGood Food

Sesame Chicken

The best Sesame Chicken recipe with crispy chicken in sweet and savory sesame chicken sauce. It tastes just like Chinese restaurants and 20 mins to make.

1:07

Sliced Potato Cake

Sliced Potato Cake – A beautiful and unique way to enjoy potatoes. Serve in wedges, or put the whole cake on the table for everyone to cut into.

I Love FoodGood Food

Peinirli

·
85 reviews
·
15.5 hours
·

Her får du en anderledes opskrift på pizza, nemlig opskrift på peinirli. En lækker ubådsformet pizza med kartoffel, mozzarella. pesto og serranoskinke.

BrunchCooking RecipesHealthy RecipesLove Food

Spinatpandekager med hjemmelavet tunsalat og guacamole ⋆ BY DIANAWI

Opskrift på sunde spinatpandekager med tunsalat og guacamole. Spinatpandekagerne er fryseegnede, og opskriften er derfor ideel løsning på nem måltid.

Tyrkisk pide.

Entree RecipesHealthy RecipesFood CrushDinner Is Served

Verdens nemmeste aftensmad: Citronkylling med kartofler og kikærter

Hvis du også elsker mad, som bare skal lægges i et fad og hygge sig i ovnen, vil du elske den forårsagtige opskrift på citronkylling!

Vegetarian RecipesVegan VegetarianHealthy RecipesFood And Drink

Antiinflammatorisk porresuppe med sprød topping

Vegetarian RecipesHealthy RecipesDinner Is ServedWinter FoodSoul Food

Marokkansk grøntsagsgryde

·
3 reviews
·
60 minutes
·

Denne lunende og lækre gryderet gør det nemt for dig at få spist dine grøntsager. Retten er dejlig fyldig og smagfuld og måske familiens nye vegetar-favorit?

Vegetarian RecipesHealthy RecipesCooking Recipes

Tunesisk gryde med kylling og couscous | Mad fra Tunesien

Tunesisk mad er mættende og med masser af krydderier. Lav en lækker og nem gryderet fra Tunesien med kylling, kikærter, traditionel cous cous og krydderier.

Vegetarian RecipesCooking RecipesHealthy RecipesHealthy FoodFood Crush

Vegetarisk paprikagryde - vegetarisk gryderet opskrift på gryderet

Karameliseret Ovnbagte Kartofler Med Mandler Og Rødløg

Virkelig lækker kartoffelret! Rødløg og nødder går så godt sammen med den karameliseret smag! Mums. Virkelig lækkert tilbehør til aftensmaden. Jeg er vel ikke den eneste der elsker brunede kartofler ved juletid? Jeg elsker dem bare! Men jeg synes samtidig også at de hører til…

Always HungryLove FoodChicken RecipesFood And DrinkSnacks

Risotto-fad med kylling og fennikel | Femina

Hvis du gerne vil slippe for at stå bøjet over gryden, kan du prøve en bagt risotto, hvor alt tilberedes i samme fad. Her får du opskriften på risotto-fad med kylling og fennikel

Indisk kylling i cremet spinat - lækker og varmende indisk gryderet

Indisk kylling i cremet spinat er en varmende og velsmagende indisk gryderet, som alle i familien vil kunne lide. Server med blomkålsris for et lækkert Low Carb måltid og server evt. almindelige ris til familiens yngste. Indisk kylling med en skøn sovs En god sovs har alle dage været det bedste knep til at få ungerne til at spise blomkålsris. Et andet kneb er faktisk at blande de almindelige ris med blomkålsrisene. Du kan eksperimentere med sammensætningen men det kan være ret vellykket…

Shepherd’s pie med græskar-kartoffelmos | Femina

·
4 reviews
·
65 minutes
·

Shepherd’s pie er gedigen landmad, der gør dig glad. Græskar i mosen giver en fantastisk flot farve. Her får du opskriften på shepherd’s pie med græskar-kartoffelmos

Bao – dampede boller med fyld

·
6 reviews
·
2.5 hours
·

De bløde, dampede bao boller stammer fra Kina, hvor man spiser dem med fyld af kød og knasende sprøde grøntsager. Herhjemme er de også blevet en populær spise, og det forstår man godt!