Bagværk

17 Pins0 Følgere
Madig

Madig

These Lemon Cheesecake Crescent Rolls are bursting with bright lemon flavor! Flaky crescent rolls filled with creamy lemon cheesecake and topped with a citrus glaze...the perfect addition to any brunch!

Lemon Cheesecake Crescent Rolls

These Lemon Cheesecake Crescent Rolls are bursting with bright lemon flavor! Flaky crescent rolls filled with creamy lemon cheesecake and topped with a citrus glaze...the perfect addition to any brunch!

Chocolate Strudel

Chocolate Strudel

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

- en sand efterårsbasker       For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

IMG_325kjkg6_edited-1 (668x1024)

Det perfekte brød. Simplethen.

IMG_325kjkg6_edited-1 (668x1024)

Længe - som i rigtigt længe - har jeg tænkt på at ville bage et gammeldags kanelbrød. Og da Femina for et par uger siden flashede sådan ét, ...

Længe - som i rigtigt længe - har jeg tænkt på at ville bage et gammeldags kanelbrød. Og da Femina for et par uger siden flashede sådan ét, ...

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Nem kanelstang med remoncefyld. En hjemmelavet kanelstang smager bedre end bagerens kanelstang. Få opskrift med billeder her.

Klassisk kanelstang med gærdej

Nem kanelstang med remoncefyld. En hjemmelavet kanelstang smager bedre end bagerens kanelstang. Få opskrift med billeder her.


Flere idéer
Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø (Recipe in Danish)

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø (Recipe in Danish)

Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller.  Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampel....

Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampel....

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

sunde boller

sunde boller

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Claus Meyers store gulerodsbrud

Claus Meyers store gulerodsbrud

Pinterest
Søg