Anette Christensen

Anette Christensen

Anette Christensen
More ideas from Anette
Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Nytårskage med jordbær/Astimousse og hyldeblomstmousse pyntet med glimmerkugler i gelatine

Nytårskage med jordbær/Astimousse og hyldeblomstmousse pyntet med glimmerkugler i gelatine

En gulerodskage der ikke er bagt, og med revne gulerødder på toppen – det gør sikkert, at mange vil ryste […]

En gulerodskage der ikke er bagt, og med revne gulerødder på toppen – det gør sikkert, at mange vil ryste […]

Sprød rødkål, frisk persille, syrlig citron og søde vindruer udgør i dette tilfælde en helt forrygende salat, der kan serveres til det meste.

Sprød rødkål, frisk persille, syrlig citron og søde vindruer udgør i dette tilfælde en helt forrygende salat, der kan serveres til det meste.

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Rabarbertærte med kokos og marcipan