Min bedste opskrift på lækre knuste kartofler med parmesan og timian. Dejligt nemme at lave og helt perfekt tilbehør til både kød og grillretter...

Min bedste opskrift på lækre knuste kartofler med parmesan og timian. Dejligt nemme at lave og helt perfekt tilbehør til både kød og grillretter...

Hvis I spørger Simon, hvad hans livret er, er det her svaret: Braiserede svinekæber! Jeg forstår ham godt, for der findes ikke meget kød, der bliver så mørt, smagfuldt og lækkert som dette. …

Braiserede svinekæber med rodfrugtmos

Hvis I spørger Simon, hvad hans livret er, er det her svaret: Braiserede svinekæber! Jeg forstår ham godt, for der findes ikke meget kød, der bliver så mørt, smagfuldt og lækkert som dette. …

Thai suppe - min yndlings suppe over dem alle. Den bedste jeg nogensinde har lavet. Prøv den, jeg lover den er god

Thai suppe - min yndlings suppe over dem alle. Den bedste jeg nogensinde har lavet. Prøv den, jeg lover den er god

Opskrift på ovnbagt kylling med paprika, mandler og tomat

Ovnbagt spansk kylling Go vegan - wirhout the chicken

En klassisk gullasch varmer godt på kolde dage. Nyd den med en grov rodfrugtmos.

En klassisk gullasch varmer godt på kolde dage. Nyd den med en grov rodfrugtmos.

Er du da vimmer, hvor var dette en lækker ret! Kender I det med at man har en opskrift liggende med bogmærke længe, fordi man aldrig rigtigt får taget sig sammen til at lave den? Sådan havde jeg de…

Er du da vimmer, hvor var dette en lækker ret! Kender I det med at man har en opskrift liggende med bogmærke længe, fordi man aldrig rigtigt får taget sig sammen til at lave den? Sådan havde jeg de…

Boeuf bourguignon: Her er virkelig tale om en fransk klassiker, der gør sig som forrygende dansk vintermad. Boeuf bourguignon er oksekød, der bliver langtidskogt i rødvin, men den koger så længe, at saucen nærmest til sidst cremer sig rundt om det møre kød.

Boeuf bourguignon: Her er virkelig tale om en fransk klassiker, der gør sig som forrygende dansk vintermad. Boeuf bourguignon er oksekød, der bliver langtidskogt i rødvin, men den koger så længe, at saucen nærmest til sidst cremer sig rundt om det møre kød.

Gullashsuppe – kæft det er lækkert

Gullashsuppe – kæft det er lækkert

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Lækker, top-mættende & varmende suppe - proppet med vitaminer & proteiner... 10g Becel vegetabilsk olie 500g Kyllinge inderfilet (90kcal pr 100g), skåret i mindre tern 170g rødløg i store t...

Lækker, top-mættende & varmende suppe - proppet med vitaminer & proteiner... 10g Becel vegetabilsk olie 500g Kyllinge inderfilet (90kcal pr 100g), skåret i mindre tern 170g rødløg i store t...

Blomkålspizza med serranoskinke | Magasinet Mad!

Blomkålspizza med serranoskinke | Magasinet Mad!

Pinterest
Search