Anette Fix
More ideas from Anette
Lær at strikke patent strik for bare 75 kr. www.bykaae.dk og https://goo.gl/4rMNJD

Lær at strikke patent strik for bare 75 kr. www.bykaae.dk og https://goo.gl/4rMNJD

Lækre karameller med lakrids af kondenseret mælk

Lækre karameller med lakrids af kondenseret mælk

Pizzaerne bliver helt perfekt sprøde, tynde og luftige med den her opskrift på langtidshævet pizzadej. Det er ventetiden værd.

Pizzaerne bliver helt perfekt sprøde, tynde og luftige med den her opskrift på langtidshævet pizzadej. Det er ventetiden værd.

Jeg køber aldrig leverpostej. Det hører ikke til favoritterne her, men jeg laver gerne leverpostej til jul. Jeg fryser min leverpostej rå, og så ryger den direkte fra frost og i ovnen en dag, man s…

Jeg køber aldrig leverpostej. Det hører ikke til favoritterne her, men jeg laver gerne leverpostej til jul. Jeg fryser min leverpostej rå, og så ryger den direkte fra frost og i ovnen en dag, man s…

Ein Leopard ist hell und dunkel, laut und leise, eben ein facettenreiches Tier. Er streift durch den Dschungel, schleicht im dunklen Blättermeer umher. Plötzlich fällt ein Lichtstrahl durch die Baumkronen und lässt den Leoparden innehalten ...

Ein Leopard ist hell und dunkel, laut und leise, eben ein facettenreiches Tier. Er streift durch den Dschungel, schleicht im dunklen Blättermeer umher. Plötzlich fällt ein Lichtstrahl durch die Baumkronen und lässt den Leoparden innehalten ...

Kaffebrød er nok en lidt ”gammeldags” spise, men grundlæggende er det et stykke sødt blødt brød som smager godt til kaffen, eller til morgenmaden. Jeg har ikke selv spist det i rigtig mange år, men blev gjort opmærksom på dem og ville prøve at bage dem. Jeg har søgt en del på nettet uden rigtig […]

Kaffebrød er nok en lidt ”gammeldags” spise, men grundlæggende er det et stykke sødt blødt brød som smager godt til kaffen, eller til morgenmaden. Jeg har ikke selv spist det i rigtig mange år, men blev gjort opmærksom på dem og ville prøve at bage dem. Jeg har søgt en del på nettet uden rigtig […]

De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …

De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …