Projekter, jeg vil prøve

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Mandeldrøm - luftig bund med mandler - med rabarberskum og jordbæ. Lav denne dejlig, friske sommerkage som kage til kaffen eller en frisk dessert.

Mandeldrøm - luftig bund med mandler - med rabarberskum og jordbæ. Lav denne dejlig, friske sommerkage som kage til kaffen eller en frisk dessert.

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal. (Recipe in Danish)

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal. (Recipe in Danish)

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Et blik på dette og du vil aldrig have lyst til at lave hjemmelavet pizza på den gamle måde igen.

Et blik på dette og du vil aldrig have lyst til at lave hjemmelavet pizza på den gamle måde igen.

Mad på 4 sal: Nem cheesecake i glas

Mad på 4 sal: Nem cheesecake i glas

Denne jordbærtærte med pistaciemasse er simpelthen så lækker, at du bliver nødt til at prøve den. Det er Claus Meyers opskrift, som jeg har linket til.

Denne jordbærtærte med pistaciemasse er simpelthen så lækker, at du bliver nødt til at prøve den. Det er Claus Meyers opskrift, som jeg har linket til.

Pinterest
Søg