Anette Dons Jensen

Anette Dons Jensen

Anette Dons Jensen
Flere idéer fra Anette
Skyr med rabarberkompot og sprød mysli. En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Skyr med rabarberkompot og sprød mysli. En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Rabarber med sukker og vodka efter bare et døgn Jeg har gennem det seneste års tid eksperimenteret en del med at lave snapse og likører....

Rabarber med sukker og vodka efter bare et døgn Jeg har gennem det seneste års tid eksperimenteret en del med at lave snapse og likører....

Denne jordbærtærte med pistaciemasse er simpelthen så lækker, at du bliver nødt til at prøve den. Det er Claus Meyers opskrift, som jeg har linket til.

Denne jordbærtærte med pistaciemasse er simpelthen så lækker, at du bliver nødt til at prøve den. Det er Claus Meyers opskrift, som jeg har linket til.

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Tyrkisk pide. Pizza

Tyrkisk pide. Pizza

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Et blik på dette og du vil aldrig have lyst til at lave hjemmelavet pizza på den gamle måde igen.

Et blik på dette og du vil aldrig have lyst til at lave hjemmelavet pizza på den gamle måde igen.

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

Mad på 4 sal: Nem cheesecake i glas

Mad på 4 sal: Nem cheesecake i glas