Anette Andersen

Anette Andersen

Anette Andersen
Flere idéer fra Anette
Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Sprøde og bløde koldhævede morgenboller med durummel

Sprøde og bløde koldhævede morgenboller med durummel

Hvis jeg kunne, ville jeg danse en happy dance i mit køkken, for de her boller er nok de bedste, jeg nogensinde har bagt! – og det siger alligevel en del, for jeg har bagt pænt mange boller g…

Hvis jeg kunne, ville jeg danse en happy dance i mit køkken, for de her boller er nok de bedste, jeg nogensinde har bagt! – og det siger alligevel en del, for jeg har bagt pænt mange boller g…

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Det her er bare for lækkert - fyldt mørbrad med dejlig pikantost indeni og sprød bacon udenpå.

Det her er bare for lækkert - fyldt mørbrad med dejlig pikantost indeni og sprød bacon udenpå.

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

I dag får I et hurtigt indlæg om en hurtig ret på en doven søndag efter fødselsdagsfejring i går. På en doven søndag, hvor jeg spiser kage til morgenmad med (næsten) god samvittighed, eftersom jeg …

I dag får I et hurtigt indlæg om en hurtig ret på en doven søndag efter fødselsdagsfejring i går. På en doven søndag, hvor jeg spiser kage til morgenmad med (næsten) god samvittighed, eftersom jeg …