Ane Tranholm
More ideas from Ane
De klassiske italienske bruschetta er altid en sikker vinder, men jeg tænkte alligevel, at det kunne være lækkert at prøve en lidt anden version, som i hvert fald godt kan hamle op med den originale. Det blev derfor til 12 hapsere med denne hjemmelavede basilikumspesto, parmaskinke og tynde ski

De klassiske italienske bruschetta er altid en sikker vinder, men jeg tænkte alligevel, at det kunne være lækkert at prøve en lidt anden version, som i hvert fald godt kan hamle op med den originale. Det blev derfor til 12 hapsere med denne hjemmelavede basilikumspesto, parmaskinke og tynde ski

Fetadip med peberfrugt og valnødder

Dip med feta, peberfrugt og valnødder - se opskriften her

Skøn opskrift på en rigtig lækker kylling i Rømertopf - hvor kyllingen rigtig har fået lov at simre med estragon og blive mør og god

Skøn opskrift på en rigtig lækker kylling i Rømertopf - hvor kyllingen rigtig har fået lov at simre med estragon og blive mør og god

Römertopfen er en fantastisk opfindelse. Jeg siger det igen og igen og jeg fortsætter. ;-) Også i dag fik vi lavet en lækker ret i den geniale stegeso. Kl. 15.30 (ja man skal starte tidligt!) blev

Römertopfen er en fantastisk opfindelse. Jeg siger det igen og igen og jeg fortsætter. ;-) Også i dag fik vi lavet en lækker ret i den geniale stegeso. Kl. 15.30 (ja man skal starte tidligt!) blev

Plejer du at købe en kransekage hos bageren til nytårsaften? Det er der faktisk ingen grund til, for det tager kun en times tid at bage den selv af lutter gode råvarer. Her viser vi dig trin-for-trin, hvordan du laver et kransekage-tårn til årets sidste aften

Plejer du at købe en kransekage hos bageren til nytårsaften? Det er der faktisk ingen grund til, for det tager kun en times tid at bage den selv af lutter gode råvarer. Her viser vi dig trin-for-trin, hvordan du laver et kransekage-tårn til årets sidste aften

Sandwichbrød

Sandwichbrød

Sigt hvedemelet sammen med bagepulver i en røreskål. Tilsæt lakridspulver, tranebær og smør i små tern. Kør på en røremaskine med vingen (ikke piskeriset), til

Sigt hvedemelet sammen med bagepulver i en røreskål. Tilsæt lakridspulver, tranebær og smør i små tern. Kør på en røremaskine med vingen (ikke piskeriset), til