Dessert ideer

Collection by Andreap Guld • Last updated 10 hours ago

11 
Pins

Snickers Caramel Tart | Sally's Baking Addiction

This Snickers caramel tart combines caramel, salty peanuts, chocolate, and peanut butter for one irresistible sweet and salty dessert!

Sund banankage på 6 ingredienser

·
119 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på en lækker og sund banankage på kun 6 ingredienser. Den er svampet og smager så syndigt. Perfekt som en sund snack.

Chocolate Mousse Mini Oreo Cheesecakes

Chocolate Mousse Mini Oreo Cheesecakes - mini cheesecakes with Oreo cookie crust, topped with light and creamy chocolate mousse. Try a cheesecake cupcake!

Nøddekage med bærskum - Opskrift på nem dessert | Mummum.dk

·
25 reviews
·
70 minutes
·

Opskrift på en sød og sprød nøddekage med syrligt bærskum toppet med friske bær. En virkelig nem kage der kan forberedes dagen før.

Citron-trifli med kiks og marengs | Femina

·
26 reviews
·
45 minutes
·

En hjemmelavet citroncreme er en god start på ethvert desserteventyr. I selskab med sprøde kiks, syrlig vaniljeskyr og fluffy marengsmasse får middagen en lykkelig slutning. Her får du opskriften på citron-trifli med kiks og marengs

Chokoladekage med karamel

·
57 reviews
·
2.5 hours
·

Den bedste chokoladekage med trøffel og karamel. En tre-lags kage som er super nem og enkel at lave uden en masse fancy ingredienser.

SUND ANANAS IS - TO INGREDIENSER! (Benedictes mad

ananasis opskrift, som er med to ingredienser! Sund og super lækker is. En ananas is mine børn til enhver tid foretrækker, selvom den er helt uden sukker.

Gulerodskage med citronfrosting

·
4 reviews
·
1.5 hours
·

En old-school gulerodskage er noget af det bedste. Frostingen kan spises med ske – så det er om at få den smurt på kagen, før størstedelen ryger i munden på bageren.

Brownie bombe med karamel I Alt det bedste i én kage

Så er der dømt snasket brownie bombe med karamel og chokoladefudge stryger direkte ind i top 3 af alle kager jeg har lavet. Det er en sand bid af himlen.

Instagram post by So Yummy • Apr 3, 2019 at 4:46pm UTC

326.6k Likes, 1,595 Comments - So Yummy (@soyummy) on Instagram