Annette Moldestad

Annette Moldestad

Annette Moldestad
Flere idéer fra Annette
Verdens bedste dip! | Anna Warrington

Verdens bedste dip! | Anna Warrington

Dippable Pizza Sticks Recipe food cheese recipe recipes easy recipes dinner recipes lunch recipes pizza recipes how to tutorials kids recipes food tutorials

Dippable Pizza Sticks Recipe food cheese recipe recipes easy recipes dinner recipes lunch recipes pizza recipes how to tutorials kids recipes food tutorials

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Himmelske kager: Havrekage med citroncreme

Himmelske kager: Havrekage med citroncreme

Når det er sommer og solen skinner, havens bær er på sit højeste, så er der ikke noget bedre end at bage en lækker kage, som rummer alt det gode fra haven. Her får du opskriften på den sommerkage, som vores gæster elsker allermest. Det er en skøn kage bagt med chokoladenøddebund toppet med syrlig cremet rabarberskum og masser af friske bær. Der er rigeligt kage til ca: 16 personer Chokoladenøddebund Det skal du bruge: 8 pasteuriserede æggehvider 400 gr sukker 150 gr. hasselnødder 200 gr…

Når det er sommer og solen skinner, havens bær er på sit højeste, så er der ikke noget bedre end at bage en lækker kage, som rummer alt det gode fra haven. Her får du opskriften på den sommerkage, som vores gæster elsker allermest. Det er en skøn kage bagt med chokoladenøddebund toppet med syrlig cremet rabarberskum og masser af friske bær. Der er rigeligt kage til ca: 16 personer Chokoladenøddebund Det skal du bruge: 8 pasteuriserede æggehvider 400 gr sukker 150 gr. hasselnødder 200 gr…

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Denne lækre citronmåne kombinerer det syrlige og det søde på skønneste vis. Kagen er nem at lave, og så slår den til hver en tid den, man køber i supermarkederne.

Denne lækre citronmåne kombinerer det syrlige og det søde på skønneste vis. Kagen er nem at lave, og så slår den til hver en tid den, man køber i supermarkederne.

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Rock painting

Rock painting

Det lige tid for alle de klassiske flødekager, så her er endnu en: Gås-bryst. Der er forskellige måde dern laves, hos mange bagere får man d...

Det lige tid for alle de klassiske flødekager, så her er endnu en: Gås-bryst. Der er forskellige måde dern laves, hos mange bagere får man d...