Brunchopskrifter

Collection by Anita Mikkelsen • Last updated 11 weeks ago

11 
Pins

Fed ide til attraktive madder til Børn

These adorable fruit & vegetable bug snacks are so much fun to make! Get the recipe to make your own from Nature's Path Organic.

Pancake Board

A fabulous Pancake Board with all the toppings and sides is such a creative way to serve breakfast, brunch or brinner!

Sunde sandwichbrød | Brød og boller

Lav dine egne mættende og sunde sandwichbrød til familiens madpakker. Denne opskrift indeholder masser af fibre og god mæthed fra rugmel, havregryn, solsikkekerner, gulerødder og spinat. En nem genvej til at gøre madpakkerne lidt sundere på en budgetvenlig måde. Disse sandwichbrød er lufti

Fyldte æg med rejer - Opskrift på tapas æg til påskefrokost

Opskrift på fyldte æg med rejer -en lækker ret til påskefrokosten, som både børn og voksne elsker. Et must have til påskefrokost er disse fyldte æg og rejer

Lette små æggekager med grønt og ost - God til brunch og madpakken

Små æggekager. En velsmagende lille æggemuffin, som passer perfekt til morgenbordet eller i madpakken. Det er et sundt indslag, som er utrolig nemt at lave - og med få ingredienser.

Brioche burgerboller - Opskrift luftige hjemmebagte burgerboller

·
5 reviews
·
40 minutes
·

Bløde og luftige hjemmebagte burgerboller. Find vores opskrift på brioche burgerboller her, og brug dem til en hamburger, pulled pork eller madpakken.

Blinis med røget laks og peberrod - perfekt til forret | Mummum.dk

·
5 reviews
·
30 minutes
·

En nem opskrift på hjemmelavede blinis lavet uden boghvedemel. De er toppet med røget laks og en god peberrodscreme, som er en smagfuld og lækker kombination. Server dem til forret, som en appetizer eller som en lille tapas.

The Ultimate Bagel Bar Brunch

Host the ultimate bagel bar brunch with these tips, ideas, and images to guide you. There's a taste to satisfy every need!