Konfimation mad

Collection by Amalie Krarup Søgaard

7 
Pins

Toffifee islagkage på hasselnøddebund | Opskrift på Toffifee islagkage

Toffifee islagkage kræver ikke de store at bakse sammen. Den minder utroligt meget om min Daim islagkage, men er altså blot baseret på Toffifee istedet. Lidt som min Toffifee cheesecake. Den er let at gå til, men en smule tidskrævende, da der er ventetid i forbindelse med afkølning. Men har man andre ærinder i mellem, så passer det jo perfekt. Jeg tænker egentligt at toffifee islagkagen er det perfekte nytårsdessert!! Opskrift på Toffifee islagkage på hasselnøddebund (Cirka 8 personer)…

DataBest Day EverGin And TonicHouse PartyAfternoon Tea

A table story on Instagram: “Vi går ikke ned på drinks i aften • vores dispensere er perfekte til en refill og pynter smukt i baren. #drinks #refill #atablestory…”

239 Likes, 25 Comments - A table story (@atablestory) on Instagram: “Vi går ikke ned på drinks i aften • vores dispensere er perfekte til en refill og pynter smukt i…”

Kyllingenuggets med citron-aioli - opskrift på sprøde nuggets

Dejligt sprøde kyllingenuggets med citron-aioli i en Low Carb/KETO version. Kyllingerne er nemlig paneret i flæskesvær for nuggets uden kulhydrater.

Hvidløgsbrød - nemt og hurtigt hvidløgsbrød i ovn eller på grill

Hvidløgsbrød er nemt og hurtigt at lave selv. Få hemmeligheden bag det bedste hvidløgsbrød, som slår de klassiske hvidløgsflutes med længder.

Sprøde Brød Med Urter - Lækker Snack Til Dip Og Tapasbordet

Sprøde brød med hvidløgsmør og urter. Lækker snack til tapasbordet eller til en skøn dip. Find opskriften på sprøde urtebrød her.

Roastbeef - Opskrift på grillet roastbeef med tilbehør

Opskrift på rosa grillet roastbeef med lækre grøntsagsspyd.