More ideas from Helle
Da jeg var barn lavede vi hver år til jul små pebermynte knapper, jeg synes de smager henad After Eight chokolader, hvis du pynter dem med en smule mørkt chokolade. De er super nemme at lave og ung…

Da jeg var barn lavede vi hver år til jul små pebermynte knapper, jeg synes de smager henad After Eight chokolader, hvis du pynter dem med en smule mørkt chokolade. De er super nemme at lave og ung…

Opskrift på lækre de flødekarameller som smager skønt af jul - du kan dog også lave julekarameller hele året rundt - få opskriften her

Opskrift på lækre de flødekarameller som smager skønt af jul - du kan dog også lave julekarameller hele året rundt - få opskriften her

Drop de knitrende slikposer fra supermarkedet, og lav i stedet dine egne kvalitetslækkerier af de bedste ingredienser. Chokoladebloggeren Maja Ambeck Vase viser, hvordan du laver hjemmelavede karameller med lakrids og citron!

Drop de knitrende slikposer fra supermarkedet, og lav i stedet dine egne kvalitetslækkerier af de bedste ingredienser. Chokoladebloggeren Maja Ambeck Vase viser, hvordan du laver hjemmelavede karameller med lakrids og citron!

Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter

Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter

Forskellige nisser

Forskellige nisser