Andersen Lillian

Andersen Lillian

Andersen Lillian
Flere idéer fra Andersen
Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Fabelagtig og sund frikadellevariant med spinat og chili. Spis dem med det samme, eller frys dem ned, så du altid har noget lækkert lige ved hånden.

Fabelagtig og sund frikadellevariant med spinat og chili. Spis dem med det samme, eller frys dem ned, så du altid har noget lækkert lige ved hånden.

Grøntsagsfrikadeller: et halvt hovede finthakket broccoli, en halv revet squash (pres væsken ud med hænderne), 2 hakkede løg, 3 hakkede hvidløg, 2 æg, 1 dl fuldkornsmel, 1 spsk sesamfrø, salt og peber blandes og steges som frikadeller i en blanding af smør og olie. God weekend! ☀️/Katrine

Grøntsagsfrikadeller: et halvt hovede finthakket broccoli, en halv revet squash (pres væsken ud med hænderne), 2 hakkede løg, 3 hakkede hvidløg, 2 æg, 1 dl fuldkornsmel, 1 spsk sesamfrø, salt og peber blandes og steges som frikadeller i en blanding af smør og olie. God weekend! ☀️/Katrine

Egentlig kan jeg godt lide nemme og hurtige mad løsninger, som smager godt og er nemme at gå til. Specielt når man skal have gæster til middag i hverdagen eller når man skal til at lave flere retter på en gang. Disse sprøde kræmmerhuse med kyllingesalat er én af dem. Kræmmerhusene har jeg rullet af …

Egentlig kan jeg godt lide nemme og hurtige mad løsninger, som smager godt og er nemme at gå til. Specielt når man skal have gæster til middag i hverdagen eller når man skal til at lave flere retter på en gang. Disse sprøde kræmmerhuse med kyllingesalat er én af dem. Kræmmerhusene har jeg rullet af …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Denne velsmagende gratin er bagt med blomkål, skinketern og hakket persille.

Denne velsmagende gratin er bagt med blomkål, skinketern og hakket persille.

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen. Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen. Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Lasagne muffins. Perfekte til madpakken. Lette at lave, brug resterne fra køleskabet.

Lasagne muffins. Perfekte til madpakken. Lette at lave, brug resterne fra køleskabet.

Lækker broccoli tærte på bund af kyllingefars. Lowcarb/lchf/lavkarbo/paleo

Lækker broccoli tærte på bund af kyllingefars. Lowcarb/lchf/lavkarbo/paleo

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....