Muslinger i hvidvin og flødesauce - Opskrift på Moules Frites

Muslinger i hvidvin og flødesauce – Moules Frites

Lav selv Enomanias risotto

fotos fra enomania lige efter åbningen i 2009 Foto: Else Bjørn

Danske Ølentusiaster :: Ølbraiserede svinekæber

Danske Ølentusiaster :: Ølbraiserede svinekæber

Svinekæber braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør

Svinekæber braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør

Danske Ølentusiaster :: Ølbraiserede svinekæber

Danske Ølentusiaster :: Ølbraiserede svinekæber

Hjemmelavede pommes frites – “Triple cooked fries”

Hjemmelavede pommes frites – “Triple cooked fries”

Perfekt risotto: Drop fonden. Drop omrøringen. Drop gryden

Perfekt risotto: Drop fonden. Drop omrøringen. Drop gryden

Risotto, Restaurant, Mad, Drop, Twist Restaurant, Diner Restaurant, Supper Club, Dining Room

Ciabatta2

Ciabatta2

MasteringTheArtOfFrenchCooking1edCover.jpg

Julia Child's first and most famous book is "Mastering the Art of French Cooking," which she wrote with Simone Beck and Louisette Bertholle.

Cremet sellerisuppe

Cremet sellerisuppe

Pinterest
Search