Alex Frederiksen

Alex Frederiksen

Alex Frederiksen
Flere idéer fra Alex
Mats Uldal

Mats Uldal

▶ Lars Mygind, Tankefeltterapi - YouTube

▶ Lars Mygind, Tankefeltterapi - YouTube

▶ Tankefeltterapi på TV2 - YouTube

▶ Tankefeltterapi på TV2 - YouTube

mats uldal tft - YouTube

mats uldal tft - YouTube

▶ Thought Field Therapy (TFT) for horses - YouTube

▶ Thought Field Therapy (TFT) for horses - YouTube

TFTbehandlingspunkter til traumer og posttraumatisk stress (PTSD). Traumatiske oplevelser kan have alvorlige konsekvenser for et menneskes livslyst, velvære, sindsro og sjælefred.  TANKEFELTTERAPI TIL AKUTTE TRAUMER OG POSTTRAUMATISK STRESS – PTSD (Post Traumatic Stress Disorder)  Du kan bruge nedenstående behandling til alle former for traumer, både akutte og reaktioner på gamle traumer (PTSD). TFT er et effektivt og hurtigt værktøj til traumer. Den behandling som beskrives her har været…

TFTbehandlingspunkter til traumer og posttraumatisk stress (PTSD). Traumatiske oplevelser kan have alvorlige konsekvenser for et menneskes livslyst, velvære, sindsro og sjælefred. TANKEFELTTERAPI TIL AKUTTE TRAUMER OG POSTTRAUMATISK STRESS – PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) Du kan bruge nedenstående behandling til alle former for traumer, både akutte og reaktioner på gamle traumer (PTSD). TFT er et effektivt og hurtigt værktøj til traumer. Den behandling som beskrives her har været…

Tankefeltterapi: Bank dine fobier langt væk

Tankefeltterapi: Bank dine fobier langt væk

Schwarzbock'en "Lause"  Lause er en klassisk Schwarzbier, som den brygges i Thüringen, og er som de fleste tyske Schwarzbier i dag undergæret. Der er anvendt pilsnermalt og mørkristede malttyper, der giver øllet en karakteristisk krydret smag og glød. Hallertau humle matcher med sin afdæmpede bitterhed øllets sødme og fylde. På grund af alkoholstyrken er Lause blevet forfremmet til Schwarzbock!

Schwarzbock'en "Lause" Lause er en klassisk Schwarzbier, som den brygges i Thüringen, og er som de fleste tyske Schwarzbier i dag undergæret. Der er anvendt pilsnermalt og mørkristede malttyper, der giver øllet en karakteristisk krydret smag og glød. Hallertau humle matcher med sin afdæmpede bitterhed øllets sødme og fylde. På grund af alkoholstyrken er Lause blevet forfremmet til Schwarzbock!

Påskebryggen "Kunøe"  Kunøe er en god gammeldags Bock, brygget efter tyske traditioner. Der er anvendt pilsner- og karamelmalt og humlen er en tjekkisk Saez, som giver øllets sødme og fylde et afdæmpet modspil. Øllet passer perfekt til det danske frokostbord men kan også nydes alene.

Påskebryggen "Kunøe" Kunøe er en god gammeldags Bock, brygget efter tyske traditioner. Der er anvendt pilsner- og karamelmalt og humlen er en tjekkisk Saez, som giver øllets sødme og fylde et afdæmpet modspil. Øllet passer perfekt til det danske frokostbord men kan også nydes alene.

Bock'en "Murtfeldt"  er brygget efter gamle, sydtyske bocktraditioner. Den er brygget på münchener-, karamel og chokolademalt og der er anvendt en tysk Hallertau humle. Bock’en har sine rødder i klosterbryggerier, hvor øllet under fasten blev anvendt som "flydende brød".

Bock'en "Murtfeldt" er brygget efter gamle, sydtyske bocktraditioner. Den er brygget på münchener-, karamel og chokolademalt og der er anvendt en tysk Hallertau humle. Bock’en har sine rødder i klosterbryggerier, hvor øllet under fasten blev anvendt som "flydende brød".