brød

Grøntsagsfladbrød med blomkål og broccoli - Kan bruges til alting! Sandwich, burgerbolle, hotdogbrød eller som bund i en minipizza. Glutenfri, helt naturlig og LCHF. --> Madbanditten.dk

Grøntsagsfladbrød med blomkål og broccoli - Kan bruges til alting! Sandwich, burgerbolle, hotdogbrød eller som bund i en minipizza. Glutenfri, helt naturlig og LCHF. --> Madbanditten.dk

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Sunde gulerodsbrud

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Verdens nemmeste og bedste hjemmebagte boller

Verdens bedste hjemmebagte boller

Verdens nemmeste og bedste hjemmebagte boller

Okay... det er måske optimistisk at kalde de her knækbrød for verdens bedste, men de er altså virkelig, virkelig gode. Jeg bliver altid overrasket over, hvor nemt det er at bage sine egne knækbrød og lækkerheden taget i betragtning, er det underligt, at man ikke bager hjemmelavede knækb....

Okay... det er måske optimistisk at kalde de her knækbrød for verdens bedste, men de er altså virkelig, virkelig gode. Jeg bliver altid overrasket over, hvor nemt det er at bage sine egne knækbrød og lækkerheden taget i betragtning, er det underligt, at man ikke bager hjemmelavede knækb....

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Fuldkornsboller med skyr og yoghurt

Fuldkornsboller med skyr og yoghurt

Grovboller med spinat

Grovboller med spinat

Denne opskrift er virkelig en gave til alle glutenfri bagere. Bollerne er bløde og saftige, og så er de meget nemme at lave! De skal ikke hæve, og de skal ikke æltes.

Denne opskrift er virkelig en gave til alle glutenfri bagere. Bollerne er bløde og saftige, og så er de meget nemme at lave! De skal ikke hæve, og de skal ikke æltes.

Langtidshævede boller - ny yndlingsbolleopskrift

Langtidshævede boller - ny yndlingsbolleopskrift

Grovboller med chiafrø. 20 stk. 1 liter lunken vand 30 g loppefrøskaller (HUSK) 200 g hirseflager eller havregryn 50 g solsikkekerner 50 g chiafrø 2 tsk. salt 2 tsk. bagepulver 200 g speltmel

Grovboller med chiafrø. 20 stk. 1 liter lunken vand 30 g loppefrøskaller (HUSK) 200 g hirseflager eller havregryn 50 g solsikkekerner 50 g chiafrø 2 tsk. salt 2 tsk. bagepulver 200 g speltmel

Pinterest
Søg