Ann Karlsen
Flere idéer fra Ann
16x9

16x9

Lagkage med hindbær- og daimcreme, opskrift

Lagkage med hindbær- og daimcreme, opskrift

Marianne Williamson quote

Marianne Williamson quote

@hipdict

@hipdict

Lækker typografisk plakat med husregler designet af grafisk designer Tine Faurholdt. Køb plakaten i plakatshoppen på designerblog.dk

Lækker typografisk plakat med husregler designet af grafisk designer Tine Faurholdt. Køb plakaten i plakatshoppen på designerblog.dk

Billedresultat for disney citater på dansk

Billedresultat for disney citater på dansk

Citat - husk at smile - www.bypepe.dk

Citat - husk at smile - www.bypepe.dk

Hey hey!! The most requested tutorial from Aspyn’s overhaul is hands down the oversized pegboard wall treatment. It just so happens to be one of my favorite as well! High fives all around!! Here’s what you need to know. ThisRead More

Hey hey!! The most requested tutorial from Aspyn’s overhaul is hands down the oversized pegboard wall treatment. It just so happens to be one of my favorite as well! High fives all around!! Here’s what you need to know. ThisRead More

Das Model? Zu dünn. Aber dieses Minimal Chic gefällt mir ;)

Das Model? Zu dünn. Aber dieses Minimal Chic gefällt mir ;)

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.