boller

20 Pins18 Følgere
- en sand efterårsbasker  For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

Chokoladeboller m. kardemomme (CookieCrumble)

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

Verdens Bedste Boller

Verdens Bedste Boller

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Luftige italienske boller (Recipe in Danish)

Luftige italienske boller (Recipe in Danish)

Lækre hjemmebagte hvedeknopper til de ristede varme hveder med smør er en hyggelige tradition dagen før St. Bededag - Få opskrift her

Varme hveder

Lækre hjemmebagte hvedeknopper til de ristede varme hveder med smør er en hyggelige tradition dagen før St. Bededag - Få opskrift her

Koldthævede morgenmadsboller til weekend og hygge…

Koldthævede morgenmadsboller til weekend og hygge…

Surdej - opskrift og vejledning til nem hjemmelavet surdej

Surdej - vejledning

Surdej - opskrift og vejledning til nem hjemmelavet surdej

Langtids- og koldhævede grovboller er super både til morgenmad, mellemmåltider og i madpakken. De er nemme at lave og skal blot røres sammen aftenen før.

Koldhævede grovboller

Langtids- og koldhævede grovboller er super både til morgenmad, mellemmåltider og i madpakken. De er nemme at lave og skal blot røres sammen aftenen før.

10-12 STYK:350 g hvedemel75 g smør2 dl mælk25 g gær2 tsk salt1 tsk sukker REMONCE:50 g blødt smør50 g flormelisKom hvedemelet i en skål. Smuldr

10-12 STYK:350 g hvedemel75 g smør2 dl mælk25 g gær2 tsk salt1 tsk sukker REMONCE:50 g blødt smør50 g flormelisKom hvedemelet i en skål. Smuldr

Det dufter af hygge, når du tager de lune, hjemmelavede tebirkes ud af ovnen. Sød remonce og sprød top. Få vores bedste opskrift her!

Det dufter af hygge, når du tager de lune, hjemmelavede tebirkes ud af ovnen. Sød remonce og sprød top. Få vores bedste opskrift her!


Flere idéer
Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Scones hører sig til på et ægte engelsk tebord. De smager allerbedst, når de er lune og nybagte, så lav dem helst lige før, du vil servere dem.

Scones hører sig til på et ægte engelsk tebord. De smager allerbedst, når de er lune og nybagte, så lav dem helst lige før, du vil servere dem.

Scones

Scones

Bløde og luftige bamseboller, der nemt kan bages en eftermiddag, hvis lysten til lyse boller melder sig. De bløde boller er den perfekte thebolle eller fødselsdagsbolle, som kan gøre enhver lykkeli…

Bløde og luftige bamseboller, der nemt kan bages en eftermiddag, hvis lysten til lyse boller melder sig. De bløde boller er den perfekte thebolle eller fødselsdagsbolle, som kan gøre enhver lykkeli…

Havregrødsboller

Havregrødsboller

Chokoladeboller m. kardemomme

Chokoladeboller m. kardemomme

Nemme morgenboller med kerner

Nemme morgenboller med kerner

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

påske

påske

Pinterest
Søg