Danielle Villefrance

Danielle Villefrance

Danielle Villefrance
More ideas from Danielle
Chokoladebrownie med valnødder og chokoladecreme

Chokoladebrownie med valnødder og chokoladecreme

A thin and flaky melt in your mouth crust topped with juicy apples and a crisp topping. It is drizzled in homemade caramel and perfect for feeding a crowd!

A thin and flaky melt in your mouth crust topped with juicy apples and a crisp topping. It is drizzled in homemade caramel and perfect for feeding a crowd! (Note to self- used 2 quarts of the canned homemade pie filling and Hershey's caramel syrup)

Saftige og lækre gulerodsbrud - Boligliv - ALT.dk

Saftige og lækre gulerodsbrud - Boligliv - ALT.dk

Delicious Ways to Use Green Tomatoes

This green tomato pizza is tangy and delicious with Mozzarella cheese. Add a little bacon or ham for a heartier pizza.

Thick & Hearty Homesyle Chili - Warm up this winter with a big bowl of the BEST thick, rich and hearty chili!

Thick & Hearty Homesyle Chili - Warm up this winter with a big bowl of the BEST thick, rich and hearty chili! Website is weird. Should make tomato paste from scratch cause not sure it's sugar free.

Inden jeg blev mor, spiste jeg stort set altid min morgenmad på farten, eller når jeg var ankommet til forelæsningslokalet. Det var utrolig smart, og sparede mig for en masse tid hver eneste morgen, inden jeg drog ud af døren. Jeg forberedte altid min grød aftenen før, og det gør jeg sådan set stadigvæk, selvom jeg nu spiser den sammen med min datter derhjemme. Det er utrolig smart, at have grøden til at stå i køleskabet natten over, og samtidig giver det en langt mere cremet og blød grød…

Inden jeg blev mor, spiste jeg stort set altid min morgenmad på farten, eller når jeg var ankommet til forelæsningslokalet. Det var utrolig smart, og sparede mig for en masse tid hver eneste morgen, inden jeg drog ud af døren. Jeg forberedte altid min grød aftenen før, og det gør jeg sådan set stadigvæk, selvom jeg nu spiser den sammen med min datter derhjemme. Det er utrolig smart, at have grøden til at stå i køleskabet natten over, og samtidig giver det en langt mere cremet og blød grød…