Pinterest

Sweet treats

9 Pins1 Følgere
Unicorn inspired macarons used @nutmegandhoneybee tutorial for the marbling. It's on her YouTube channel

Unicorn inspired macarons used @nutmegandhoneybee tutorial for the marbling. It's on her YouTube channel

Lakrids og hvid chokolade er en vinderkombination. I disse lakridstrøfler kombineres den søde, hvide chokolade med den letbitre lakrids til lækker konfekt.

Lakrids og hvid chokolade er en vinderkombination. I disse lakridstrøfler kombineres den søde, hvide chokolade med den letbitre lakrids til lækker konfekt.

Hindbær-rabarber-mandler: Bedre end købte luksusmandler: Overtrukket med rabarberchokoladeganache og hindbærrabarberstøv er mandlen en lille vidunderlig mundfuld. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Hindbær-rabarber-mandler

Hindbær-rabarber-mandler: Bedre end købte luksusmandler: Overtrukket med rabarberchokoladeganache og hindbærrabarberstøv er mandlen en lille vidunderlig mundfuld. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Bag de lækre småkager med appelsin og mandler - de kan gemmes i en lufttæt dåse

Bag de lækre småkager med appelsin og mandler - de kan gemmes i en lufttæt dåse

Lakridskaramel med store lakridsstykker

Lakridskaramel – ca 25 styk

Lakridskaramel med store lakridsstykker

kuk i kage: Orangestænger... Karen volf kan godt pakke sammen, vi har fundet opskriften. Recipe in Danish

kuk i kage: Orangestænger... Karen volf kan godt pakke sammen, vi har fundet opskriften. Recipe in Danish

Hjemmelavet fransk nougat

Hjemmelavet fransk nougat (Valdemarsro)

Hjemmelavet fransk nougat

Choko-Lakrids Mandler

Choko-Lakrids Mandler

Lakridsfudge uses licorice powder @Lakrids by Johan Bülow by @Madsymfonien

Lakridsfudge uses licorice powder @Lakrids by Johan Bülow by @Madsymfonien


Flere idéer
Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

P-tærter med skumfiduser

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

P-tærter med peanuts og sød sej fransk nougat og så ellers overtrukket med mørk chokolade - hvem er ikke fan af det? Her er opskriften

P-tærter

P-tærter med peanuts og sød sej fransk nougat og så ellers overtrukket med mørk chokolade - hvem er ikke fan af det? Her er opskriften

Hjemmelavet Toffifee ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Hjemmelavet Toffifee ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade | Mad & Bolig

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade | Mad & Bolig

I sidste uge var jeg et smut forbi Karamelleriet i Jægersborggade i København, som laver alverdens lækre flødekarameller og fudge. Jeg fik en længere snak med karamelmageren og kom i den forbindelse til at tænke på de karameller, jeg plejer at lave. Karamellerne er også super lækre og bløde og chewy, og opskriften er  enkel,...Læs mere »

I sidste uge var jeg et smut forbi Karamelleriet i Jægersborggade i København, som laver alverdens lækre flødekarameller og fudge. Jeg fik en længere snak med karamelmageren og kom i den forbindelse til at tænke på de karameller, jeg plejer at lave. Karamellerne er også super lækre og bløde og chewy, og opskriften er enkel,...Læs mere »

Flødekarameller i mikroovn - den nemmeste opskrift!

Flødekarameller i mikroovn - den nemmeste opskrift!

Så blev det mandlernes tur til at få min lakrids-mania at føle. Dette er mit 3. forsøg på at lave nogle gode lakridsmandler og denne gang er de endelig blevet liiiige som jeg håbede – derfor …

Så blev det mandlernes tur til at få min lakrids-mania at føle. Dette er mit 3. forsøg på at lave nogle gode lakridsmandler og denne gang er de endelig blevet liiiige som jeg håbede – derfor …

lakridsmarcipan  200 g god marcipan 2-3 tsk. lakridspulver, f.eks. Raw 30 g lakridspulver, f.eks. Raw 20 g kakao

lakridsmarcipan 200 g god marcipan 2-3 tsk. lakridspulver, f.eks. Raw 30 g lakridspulver, f.eks. Raw 20 g kakao

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

De er fine, de er små og så smager de vidunderligt. Virkelig lækkert! Og jeg er sikker på, at du er fan, hvis du kan lide marcipan og en god trøffelmasse. Og når du først har sat tænderne i hjemmelavede træstammer, husker du med garanti altid at gemme dine kagerester, de skal nemlig bruges ....

De er fine, de er små og så smager de vidunderligt. Virkelig lækkert! Og jeg er sikker på, at du er fan, hvis du kan lide marcipan og en god trøffelmasse. Og når du først har sat tænderne i hjemmelavede træstammer, husker du med garanti altid at gemme dine kagerester, de skal nemlig bruges ....

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Mette Blomsterbergs opskrift på bløde lakridskarameller | Ugebladet SØNDAG

Mette Blomsterbergs opskrift på bløde lakridskarameller | Ugebladet SØNDAG

Hvid chokolade med lakrids || White chocolate with licorice/liquorice || Chocolate blanco con regaliz

Hvid chokolade med lakrids || White chocolate with licorice/liquorice || Chocolate blanco con regaliz

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Flødeboller med jordbærskum (recipe in Danish)

Flødeboller med jordbærskum (recipe in Danish)