Salvatore Elefante's traditional sfogliatelle recipe has the characteristic many-layered seashell shape of the classic Neapolitan pastry, along with the rich semolina and ricotta filling. These Italian pastries are often known as 'lobster tails' in reference to their shape.

Sfogliatelle

Salvatore Elefante's traditional sfogliatelle recipe has the characteristic many-layered seashell shape of the classic Neapolitan pastry, along with the rich semolina and ricotta filling. These Italian pastries are often known as 'lobster tails' in reference to their shape.

Nougat-krokant-tærte er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Nougat-krokant-tærte

Nougat-krokant-tærte er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Gammeldags tebirkes UDEN remonce (Recipe in Danish)

Gammeldags tebirkes UDEN remonce (Recipe in Danish)

Pebernødder a la Lagkagehuset Bag til jul: 7 klassiske opskrifter på småkager - Boligliv

Pebernødder a la Lagkagehuset Bag til jul: 7 klassiske opskrifter på småkager - Boligliv

Hvis der er en dansk kageklassiker, vi aldrig vil undvære for noget andet, så er det den sprøde og søde fødselsdagskringle fyldt med dejlig remonce og gode minder. Her får du den originale opskrift!

Hvis der er en dansk kageklassiker, vi aldrig vil undvære for noget andet, så er det den sprøde og søde fødselsdagskringle fyldt med dejlig remonce og gode minder. Her får du den originale opskrift!

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Velkommen tilbage allesammen. Lad os starte foråret her på bloggen, med en klassiker over dem alle... For jeg har altså én særlig svaghed når det kommer til det søde køkken. Det er kanel. Det kan jo puttes i alt tænkeligt, og smager hammer godt. En anden svaghed jeg har, er pæne bage....

Velkommen tilbage allesammen. Lad os starte foråret her på bloggen, med en klassiker over dem alle... For jeg har altså én særlig svaghed når det kommer til det søde køkken. Det er kanel. Det kan jo puttes i alt tænkeligt, og smager hammer godt. En anden svaghed jeg har, er pæne bage....

Banankage er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Banankage

Banankage er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Christianshavnertærte à la Lagkagehuset

Christianshavnertærte à la Lagkagehuset

Rabarberhorn er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Rabarberhorn

Rabarberhorn er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk


Flere idéer
Gammeldags tebirkes UDEN remonce (Recipe in Danish)

Gammeldags tebirkes UDEN remonce (Recipe in Danish)

Velkommen tilbage allesammen. Lad os starte foråret her på bloggen, med en klassiker over dem alle... For jeg har altså én særlig svaghed når det kommer til det søde køkken. Det er kanel. Det kan jo puttes i alt tænkeligt, og smager hammer godt. En anden svaghed jeg har, er pæne bage....

Velkommen tilbage allesammen. Lad os starte foråret her på bloggen, med en klassiker over dem alle... For jeg har altså én særlig svaghed når det kommer til det søde køkken. Det er kanel. Det kan jo puttes i alt tænkeligt, og smager hammer godt. En anden svaghed jeg har, er pæne bage....

Hazelnootbodem met aardbeienmousse - Maja Vase

Hazelnootbodem met aardbeienmousse - Maja Vase

"På utallige opfordringer kommer her opskriften på Lagkagehusets drømmekage. Siden jeg skrev og fortalte om mit møde med Ole Kristoffersen og de opskrifter, jeg fik med hjem til min historie, har mange af jer spurgt efter opskriften på drømmekage...[læs mere]"

"På utallige opfordringer kommer her opskriften på Lagkagehusets drømmekage. Siden jeg skrev og fortalte om mit møde med Ole Kristoffersen og de opskrifter, jeg fik med hjem til min historie, har mange af jer spurgt efter opskriften på drømmekage...[læs mere]"

Kanelstang er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Kanelstang

Kanelstang er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Kanelgifler fra Lagkagehuset

Kanelgifler fra Lagkagehuset

FRIs Bageri: Gateau Marcel er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

FRIs Bageri: Gateau Marcel

FRIs Bageri: Gateau Marcel er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Nougat-krokant-tærte er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri (Recipe in Danish)

Nougat-krokant-tærte

Nougat-krokant-tærte er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri (Recipe in Danish)

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

Pinterest
Søg