Lækre kokosmakroner, der endda kan nydes med god samvittighed, da de ikke indeholder sukker eller smør.

Sunde kokosmakroner

Lækre kokosmakroner, der endda kan nydes med god samvittighed, da de ikke indeholder sukker eller smør.

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Mini Chocolate Peanut Butter Pies are easy, make ahead, almost NO BAKE and, decadently DELICIOUS with toffee graham cracker crust, creamy peanut butter filling, and silky chocolate ganache.

Mini Chocolate Peanut Butter Pies: easy, make ahead and decadently DELICIOUS with a toffee graham cracker crust, creamy peanut butter filling, and silky chocolate ganache topping.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Fynsk brunsviger

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in…

Denne fantastiske æblekage med chokolade er faktisk bare en sukkerbrødskage, der fyldes med de lækreste vaniljeprikkede æbletern og god mørk chokolade.

Denne fantastiske æblekage med chokolade er faktisk bare en sukkerbrødskage, der fyldes med de lækreste vaniljeprikkede æbletern og god mørk chokolade.

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Mors Dags kage 2014 med hindbærmousse og chokoladecrunch, by  Helle Høgild Nielsen (in Danish)

Mors Dags kage 2014 med hindbærmousse og chokoladecrunch, by Helle Høgild…

Pinterest
Search