Claus Meyer

11 Pins54 Følgere
Claus Meyers store gulerodsbrud

Claus Meyers store gulerodsbrud

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. - Foto: Marie Holm

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. - Foto: Marie Holm

Hotdogbrød, Claus Meyers opskrift (Recipe in Danish)

Hotdogbrød, Claus Meyers opskrift (Recipe in Danish)

Forarbejde. Der er en del arbejde i Claus Meyers honnningkage. Men det er alle anstrengelserne værd. Foto: Maria P

Bag Claus Meyers berømte honningkage

Forarbejde. Der er en del arbejde i Claus Meyers honnningkage. Men det er alle anstrengelserne værd. Foto: Maria P

Hjemmebag. Hveder skal være store og saftige som i Claus Meyers version. - Foto: Stine Christiansen

Claus Meyers nemme hveder - med den helt rigtige mængde kardemomme

Hjemmebag. Hveder skal være store og saftige som i Claus Meyers version. - Foto: Stine Christiansen

Meyers surdej http://www.gastro.dk/opskrifter/tilbehor/meyers-surdej/

Meyers surdej http://www.gastro.dk/opskrifter/tilbehor/meyers-surdej/

Claus Meyer Burger boller (Recipe in Danish)

Meyer meets Bronx – Burgerboller

Claus Meyer Burger boller (Recipe in Danish)

Claus Meyers chokoladekage

Claus Meyers chokoladekage

Claus Meyer : Pumpkin soup - Græskarsuppe til 10 pers.: Suppen: 1½ kilo skrællet og udkernet græskar (Hokkaido-squash er bedst og lettest at få fat på), 800 gram fintsnittet løg, 3 fed hvidløg, 1 dl. olivenolie til sautering, 1 liter vand, Havsalt, Peber , Sukker ,½ liter græsk yoghurt, Citronsaft, Sprøde græskarkerner: friske, rensede græskarkerner, Olivenolie Havsalt

Claus Meyer : Pumpkin soup - Græskarsuppe til 10 pers.: Suppen: 1½ kilo skrællet og udkernet græskar (Hokkaido-squash er bedst og lettest at få fat på), 800 gram fintsnittet løg, 3 fed hvidløg, 1 dl. olivenolie til sautering, 1 liter vand, Havsalt, Peber , Sukker ,½ liter græsk yoghurt, Citronsaft, Sprøde græskarkerner: friske, rensede græskarkerner, Olivenolie Havsalt

Knøvl's mad: Claus Meyer mørke rugbrød

Knøvl's mad: Claus Meyer mørke rugbrød


Flere idéer
Cookbook of the Week: �The Nordic Kitchen� by Claus Meyer

Cookbook of the Week: �The Nordic Kitchen� by Claus Meyer

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Opskrift på verdens nemmeste hjemmebagte boller, man får så tilmed også giver nogle boller som smager helt fantastisk. Se opskrift og billeder

Verdens bedste hjemmebagte boller

Opskrift på verdens nemmeste hjemmebagte boller, man får så tilmed også giver nogle boller som smager helt fantastisk. Se opskrift og billeder

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø (Recipe in Danish)

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø (Recipe in Danish)

rugbrød uden surdej. Kernerugbrød.

kernerugbrød uden surdej

rugbrød uden surdej. Kernerugbrød.

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Pinterest
Søg