Pinterest
DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Lækker kanelremonce til kanelsnegle - fungerer perfekt med dej fra Arla.

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t....

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t....

Chokolade- og karamelstykker, færdige1, feb 2013

New Zealandsk chokolade- og karamelkage eller rettere a chocolate caramel slice

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Den lækreste trøffelkage med skøn bund af bastogne - et lag af blød nougat med massevis af nødder - en sikker vinder hvis du er til hvid chokolade.

Den lækreste trøffelkage med skøn bund af bastogne - et lag af blød nougat med massevis af nødder - en sikker vinder hvis du er til hvid chokolade.

Har fået lov til fra bageren him-self at give jer opskriften på brunsviger. Hemmeligheden bag er at der blive brugt kagecreame. Hvis man i...

Har fået lov til fra bageren him-self at give jer opskriften på brunsviger. Hemmeligheden bag er at der blive brugt kagecreame. Hvis man i...

De smager så godt, at man lige må løfte det ene øjenbryn og tænke: "Kan det virkelig passe, at der ikke er noget sukker i?" Ja, det kan. ...

De smager så godt, at man lige må løfte det ene øjenbryn og tænke: "Kan det virkelig passe, at der ikke er noget sukker i?" Ja, det kan. ...