Madopskrifter

Collection by Alice Sørensen

10 
Pins
 • 
8 
Followers
God og gedigen paprikagryde med kylling, bacon og peberfrugt i en cremet paprikasovs. Den smager suverænt og er virkelig nem at lave.
Good FoodFood And DrinkHoliday RecipesAlways Hungry

Paprikagryde med kylling

·
33 reviews
·

Fantastisk paprikagryde med saftig kylling, cremet paprikasovs og sprød bacon på toppen. Den smager vildt godt og er en garanteret succes hos både store og små. Servér f.eks. med ris eller kartoffelmos til.

Gryderet med kartoffelmos

Gryderet med bagt kartoffelmos - Maria Vestergaard

Gryderet med kartoffelmos

Hverdagsgryde med kylling, kål og karry

Hverdagsgryde med kylling, kål og karry

Dagens ret er en virkelig nem og lækker hverdagsgryde. Du kan bruge hakket oksekød i stedet for kylling og du kan erstatte porrerne med gulerødder. Retten smager ikke særlig meget af karry – …

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk
Food And DrinkScandinavian FoodCooking RecipesHealthy RecipesLove Food

Mørbradbøffer i flødesovs med bacon og bløde løg - opskrift

Mørbradbøffer i flødesovs går bare rent hjem hver gang! Sådan en omgang med bløde løg og bacon, og det smagte så forrygende, at jeg slet ikke kan forstå, at jeg laver det så sjældent! Det er jo ren nostalgi! Mørbradbøffer med flødesovs – altid et hit! Og det pudsige er, at den slags klassiske retter næsten altid går rent ind hos ungerne. Forleden fik vi braiserede svinekæber. Vega spiste 4 (!), proklamerede, at det var hendes livret fra nu af og spurgte, om hun måtte få resterne til…

Opskrift på langtidsstegt flæsk i ovn, der giver dig meget mørt kød og særdeles…
I Love FoodSoul FoodFood Hacks

Sådan laver du langtidsstegt flæsk i ovnen!

Opskrift på langtidsstegt flæsk i ovn, der giver dig meget mørt kød og særdeles…

Lækre hakkebøffer, som tilberedes i et fad sammen med en forrygende paprikasovs. Det er nemt hverdagsmad, når det er allerbedst.

Hakkebøffer i fad

·
23 reviews
·

Hakkebøffer i fad, der tilberedes i en lækker sauce med paprika, løg, hvidløg, fløde og frisk persille, er ren selvforkælelse. Retten er både cremet og fuld af smag, og så er den tilmed nem at lave.

Ufattelig lækker mørbradgryde med sprød bacon og peberfrugt samt den skønneste cremede flødesovs med paprika.

Mørbradgryde med bacon, peberfrugt og paprika

·
14 reviews
·

Der er ikke et øje tørt, når den her lækre mørbradgryde bliver sat på bordet herhjemme. De saftige mørbradbøffer og den cremede flødesovs med paprika og peberfrugt får selskab af et drys sprødstegt bacon på toppen. Server den f.eks. med ris eller kartoffelmos til.

Den bedste opskrift på en mørbradgryde med kartoffelmos. En af de mest populære retter med blandt andet bacon og svinemørbrad.
Easy RecipesDinner Is Served

Opskrift på MØRBRADGRYDE med kartoffelmos!

Den bedste opskrift på en mørbradgryde med kartoffelmos. En af de mest populære retter med blandt andet bacon og svinemørbrad.

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Vikingegryde - opskrift på nem og billig gryderet med masser af god smag!

Vikingegryde er en gryderet med svinekød og bacon i en lækker cremet sovs. Perfekt, billig vintermad til sidst på måneden, som hele familien kan lide.

The crispy potato roast with thinly sliced and seasoned potatoes - A beautiful and unique way to serve potatoes - great for holidays, or to make a regular day feel like one.
Side RecipesVegetable RecipesCooking RecipesHealthy RecipesCooking Tips

Crispy Potato Roast - Cakescottage

·
6 reviews
·
2 hours
·

The crispy potato roast with thinly sliced and seasoned potatoes - A beautiful and unique way to serve potatoes - great for holidays.