Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Chokoladeboller m. kardemomme

Chokoladeboller m. kardemomme

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

Jeg har haft opskriften på disse boller siden jeg var barn. Men hvor den stammer fra, det ved jeg ikke. Det kan være fra et blad, f...

Jeg har haft opskriften på disse boller siden jeg var barn. Men hvor den stammer fra, det ved jeg ikke. Det kan være fra et blad, f...

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Kærnemælks franskbrød (2 jævnt store stk. i 30x10,5 cm form) og Gulerods, æble, spinat boller ca. 20 stk.

Kærnemælks franskbrød (2 jævnt store stk. i 30x10,5 cm form) og Gulerods, æble, spinat boller ca. 20 stk.

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Gammeldags tebirkes UDEN remonce (Recipe in Danish)

Gammeldags tebirkes UDEN remonce (Recipe in Danish)

Pinterest
Søg