Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen.  Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise…

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebund, der er saftig og fyldig og på ingen måde tør. Fyldes med bacon og porre. Bacontærte er nem aftensmad, og med denne opskrift får du altid en …

Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebund, der er saftig og fyldig og på ingen måde tør. Fyldes med bacon og porre. Bacontærte er nem aftensmad, og med denne opskrift får du altid en …

Jeg elsker mexikansk inspireret mad og så er jeg også ret vild med tærte. En oplagt kombination af de to er jo derfor en tacotærte. Jeg har på flere blogs og i bøger set opskrifter på en sådan tacotærte, men hvor oksekødet var en del af fyldet. Her har jeg derimod ladet mig inspirere af...Read More »

Jeg elsker mexikansk inspireret mad og så er jeg også ret vild med tærte. En oplagt kombination af de to er jo derfor en tacotærte. Jeg har på flere blogs og i bøger set opskrifter på en sådan tacotærte, men hvor oksekødet var en del af fyldet. Her har jeg derimod ladet mig inspirere af...Read More »

Det særlige ved denne kyllingetærte er, at det er selve tærtebunden, der er lavet af kylling. Det giver en ret så kulhydratfattig tærte, som mætter virkelig godt, og som – endnu vigtigere &#8…

Det særlige ved denne kyllingetærte er, at det er selve tærtebunden, der er lavet af kylling. Det giver en ret så kulhydratfattig tærte, som mætter virkelig godt, og som – endnu vigtigere &#8…

Tænd ovnen på 200 grader. Bland ingredienserne til tærtebunden og rul den tyndt ud. Læg den i et smurt fad og forbag den i 10-15 min. Hak løg og skær peberfrugter i små tern. Svits hakkekød og løg. Tilsæt tacokrydderi, peberfrugt, vand og lad det småkoge i 10 min. Læg fyldet i tærtebunden. Bland creme fraiche, mayonnaise og peber i en anden skål og fordel blandingen over tærten. Skær tomaterne i skiver og fordel det ovenpå. Drys med ost og bag i ca. 20 min. Pynt med finthakket persille…

Tænd ovnen på 200 grader. Bland ingredienserne til tærtebunden og rul den tyndt ud. Læg den i et smurt fad og forbag den i 10-15 min. Hak løg og skær peberfrugter i små tern. Svits hakkekød og løg. Tilsæt tacokrydderi, peberfrugt, vand og lad det småkoge i 10 min. Læg fyldet i tærtebunden. Bland creme fraiche, mayonnaise og peber i en anden skål og fordel blandingen over tærten. Skær tomaterne i skiver og fordel det ovenpå. Drys med ost og bag i ca. 20 min. Pynt med finthakket persille…

Tænd ovnen på 200 grader. Bland ingredienserne til tærtebunden og rul den tyndt ud. Læg den i et smurt fad og forbag den i 10-15 min. Hak løg og skær peberfrugter i små tern. Svits hakkekød og løg. Tilsæt tacokrydderi, peberfrugt, vand og lad det småkoge i 10 min. Læg fyldet i tærtebunden. Bland creme fraiche, mayonnaise og peber i en anden skål og fordel blandingen over tærten. Skær tomaterne i skiver og fordel det ovenpå. Drys med ost og bag i ca. 20 min. Pynt med finthakket persille…

Tænd ovnen på 200 grader. Bland ingredienserne til tærtebunden og rul den tyndt ud. Læg den i et smurt fad og forbag den i 10-15 min. Hak løg og skær peberfrugter i små tern. Svits hakkekød og løg. Tilsæt tacokrydderi, peberfrugt, vand og lad det småkoge i 10 min. Læg fyldet i tærtebunden. Bland creme fraiche, mayonnaise og peber i en anden skål og fordel blandingen over tærten. Skær tomaterne i skiver og fordel det ovenpå. Drys med ost og bag i ca. 20 min. Pynt med finthakket persille…

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tove Jakobsen fra 7900 Nykøbig Mors. Se hendes opskrift på porreterrin her

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tove Jakobsen fra 7900 Nykøbig Mors. Se hendes opskrift på porreterrin her

En af de retter jeg vender tilbage til igen og igen er altså tærte. Det gode ved tærter er, at de kan varieres i så mange forskellige slags. De kan være med kød, kylling, fisk, ost, grønsager osv. Det er en form for hygge-mad for mig. Sådan en god tærte med sprød bund og lækkert fyld.......

En af de retter jeg vender tilbage til igen og igen er altså tærte. Det gode ved tærter er, at de kan varieres i så mange forskellige slags. De kan være med kød, kylling, fisk, ost, grønsager osv. Det er en form for hygge-mad for mig. Sådan en god tærte med sprød bund og lækkert fyld.......

Pinterest
Search