Aftensmad svinekød

105 Pins34 Followers
Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min

Koteletter i fad som vor italienske mama kunne have lavet dem

Hold nu op hvor vi lever halvkedeligt herhjemme i øjeblikket. Det er simpel mad og det er i store portioner, så der er til i hvert fald to dage af gangen. Det er der selvfølgeligt egentlig ikke noget galt med. Så det er jo også fint de dage, hvor jeg egentlig får lavet mad. Mange dage står den på rugbrød. Tror efterhånden Karen glæder sig til vi kommer på den anden side af julen, så jeg er ved at komme lidt over alle mine projekter. Der er virkeligt mange i øjeblikket og de er så tilpas…

Oldschool Paprikagryde

Hold nu op hvor vi lever halvkedeligt herhjemme i øjeblikket. Det er simpel mad og det er i store portioner, så der er til i hvert fald to dage af gangen. Det er der selvfølgeligt egentlig ikke noget galt med. Så det er jo også fint de dage, hvor jeg egentlig får lavet mad. Mange dage står den på rugbrød. Tror efterhånden Karen glæder sig til vi kommer på den anden side af julen, så jeg er ved at komme lidt over alle mine projekter. Der er virkeligt mange i øjeblikket og de er så tilpas…

Langtidsstegt flæsk i ovn giver dig meget mørt flæsk, der samtidig har en særdeles sprød svær. Som du drømmer om flæskestegen skal være. Foto: Guffeliguf.dk.

Langtidsstegt flæsk i ovn: Mørt flæsk med sprød svær

Svineskank - opskrift på langtidsstegt svineskank i ovn serveret med smørstegt spidskål med citron - Lækreste opskrift her:

Svineskank - opskrift på langtidsstegt svineskank i ovn serveret med smørstegt spidskål med citron - Lækreste opskrift her:

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon. Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon. Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

I onsdags havde vi som bekendt Christians forældre oppe til spisning. Efter flere overvejelser omkring hvad jeg skulle servere, besluttede j...

I onsdags havde vi som bekendt Christians forældre oppe til spisning. Efter flere overvejelser omkring hvad jeg skulle servere, besluttede j...

Today's dinner would be "Bacon & Mushroom risotto" - Recipe: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1897681/bacon-and-mushroom-risotto

Bacon & mushroom risotto

Klistrede barbecue-nakkekoteletter, sprøde kartofler, salat og hvidløgsdressing med smæk på

Klistrede barbecue-nakkekoteletter, sprøde kartofler, salat og hvidløgsdressing med smæk på

Svinekæber møre som smør. I en smuk, aromatisk sovs på mørk øl og rodfrugter. En skøn simreret, der er god at servere for gæster, for den passer stort set sig s...

Svinekæber møre som smør. I en smuk, aromatisk sovs på mørk øl og rodfrugter. En skøn simreret, der er god at servere for gæster, for den passer stort set sig s...

Skaftkoteletter i fad med balsamicosky (koteletter i ovn) - Madens Verden

Skaftkoteletter i fad med balsamicosky (koteletter i ovn) - Madens Verden

Pinterest
Search