More ideas from Aase
16x9

16x9

Jeg har indtil nu kun fundet to opskrifter med rosenkål, der er blevet godkendt herhjemme - og den ene er desværre ikke LCHF. Den opskrift, ...

Jeg har indtil nu kun fundet to opskrifter med rosenkål, der er blevet godkendt herhjemme - og den ene er desværre ikke LCHF. Den opskrift, ...

rosenkål-og-bacon-gratineret-med-cheddar-13

rosenkål-og-bacon-gratineret-med-cheddar-13

En blog med masser af gode hverdagsopskrifter på mad med grønsager

En blog med masser af gode hverdagsopskrifter på mad med grønsager

Godt som tilbehør til vinterens retter. Du kan også bruge andre slags kål i retten. ca. 3 - 4 personer 500 g. Rosenkål 2 spsk. ...

Godt som tilbehør til vinterens retter. Du kan også bruge andre slags kål i retten. ca. 3 - 4 personer 500 g. Rosenkål 2 spsk. ...

Opskrift på verdens nok lækreste og smukkeste forret med rosenkål. Opskriften på denne rosenkålspure er ret nem og overskuelig.

Rosenkålspure som flot forret eller tilbehør ⋆ BY DIANAWI

Parmesan-rosenkål

Parmesan-rosenkål

rosenkål-og-bacon-gratineret-med-cheddar-12

rosenkål-og-bacon-gratineret-med-cheddar-12

Sprøde nachos med ost og pesto

Sprøde nachos med ost og pesto

Din familie vil juble, hvis du tryller en lækker kartoffelgratin med bacon og ost. Her et livstegn og en forsigtig lille hilsen fra mig til dig.

Din familie vil juble, hvis du tryller en lækker kartoffelgratin med bacon og ost. Her et livstegn og en forsigtig lille hilsen fra mig til dig.

Skær pølserne i små tern og bland dem i en skål med de to slags ost.Beklæd en tærteform med tærtedejen og hæld pølseblandingen i formen.Pisk æg og mælk let sammen.Hak løget og peberfrugterne og bland dem i æggeblandingen.Krydr med salt og peber.Fordel æggeblandingen i tærteformen.Tærten bages ved 175 grader i en times tid indtil den er fast.Lad tærten hvile i 5 minutter inden servering. 350 g. pølser 80 g. revet emmentaler ost 65 g. revet cheddar ost 1 pk. tærtedej 6 æg 2½ dl. mælk 1 stort…

Skær pølserne i små tern og bland dem i en skål med de to slags ost.Beklæd en tærteform med tærtedejen og hæld pølseblandingen i formen.Pisk æg og mælk let sammen.Hak løget og peberfrugterne og bland dem i æggeblandingen.Krydr med salt og peber.Fordel æggeblandingen i tærteformen.Tærten bages ved 175 grader i en times tid indtil den er fast.Lad tærten hvile i 5 minutter inden servering. 350 g. pølser 80 g. revet emmentaler ost 65 g. revet cheddar ost 1 pk. tærtedej 6 æg 2½ dl. mælk 1 stort…