Pinterest
Verdens bedte pølsehorn, der bages med gode brunchpølser. Brødet har en god smag og krumme, og pølsehornene drysses med sesamfrø inden turen i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.

Verdens bedte pølsehorn, der bages med gode brunchpølser. Brødet har en god smag og krumme, og pølsehornene drysses med sesamfrø inden turen i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.

Verdens bedste og nemmeste boller! opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter på

Verdens bedste og nemmeste boller

Perfekt. Kok Pernille Skjødt står bag den her ultimative opskrift på rabarbertrifli. Foto: Mette Mølbak

Den ultimative rabarbertrifli

Kok Pernille Skjødt står bag den her ultimative opskrift på rabarbertrifli.

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk – og er meget smagfulde. Jeg har brugt kardemomme i denne opskrift på fødselsda…

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk – og er meget smagfulde. Jeg har brugt kardemomme i denne opskrift på fødselsda…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

"Inspireret af min gode oplevelse med jordbærkagen bagte jeg forleden min egen - den som er på billedet. Hemmeligheden er en god mazarinmasse, som du kommer ovenpå mørdejen inden den bages...[læs mere]"

"Inspireret af min gode oplevelse med jordbærkagen bagte jeg forleden min egen - den som er på billedet. Hemmeligheden er en god mazarinmasse, som du kommer ovenpå mørdejen inden den bages...[læs mere]"

Kanelsnegl med hvid- og chokolade-glasur + kagemand. Super gode kanelsnegle. Ca 20 stk. Udskift 100 g smør i dejen med skyr og noget af melen med speltmel. HN.

Kanelsnegl med hvid- og chokolade-glasur + kagemand. Super gode kanelsnegle. Ca 20 stk. Udskift 100 g smør i dejen med skyr og noget af melen med speltmel. HN.

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Marcipan horn opskrift

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Ciabattaboller

Ciabattaboller

Hvid chokolade mazarinkage – uundværlig opskrift – Beretninger fra et autentisk landbrug

Hvid chokolade mazarinkage – uundværlig opskrift – Beretninger fra et autentisk landbrug

Svinemørbrad med bacon og porrer og sauce af cremet flødeost

Svinemørbrad med porrer og bacon i cremet sauce af flødeost

Svinemørbrad med bacon og porrer og sauce af cremet flødeost