Brød

Collection by Mette Aarup

292 
Pins
 • 
18 
Followers

How to make Pita Bread at home like a Pro

·
82 reviews
·
20 minutes
·

The only 6 simple steps you need to know to make Pita Bread at home like a BOSS!!! Find all the tips and tricks to make soft, chewy and puffy pita bread.

Osteboller - perfekt til suppe  ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Osteboller opskrift - de lækreste oste boller som fx tilbehør til suppe

Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

ÆBLEBOLLER MED KANELSUKKER OG HASSELNØDDER

·
78 reviews
·
2.5 hours
·

Nem opskrift på svapede æbleboller med en sprød top af kanelsukker og nødder. Skønne boller med æble, som er perfekte til de koldere tider.

Parmesan Popovers with Crispy Sage Garlic Butter | halfbakedharvest.com #popovers #bread #easyrecipes

Parmesan Popovers with Crispy Sage Garlic Butter. - Half Baked Harvest

·
152 reviews
·
50 minutes
·

Parmesan Popovers with Crispy Sage Garlic Butter | halfbakedharvest.com #popovers #bread #easyrecipes

Morgenboller | Nemme, lækre og sprøde | 6pm.dk

Bollerne er nemme at lave, bløde og saftige indvendigt med en god krumme - og så ser de godt ud. Hemmeligheden er yoghurt og lidt smør.

Brioche burgerboller

·
5 reviews
·
40 minutes
·

Bløde og luftige hjemmebagte burgerboller. Find vores opskrift på brioche burgerboller her, og brug dem til en hamburger, pulled pork eller madpakken.

Nussbrot backen- einzigartig und unglaublich lecker!

Wenige Zutaten, kein langes Warten und das Ergebnis ist einfach fantastisch. Nussbrot backen geht einfach: Gelingt immer - So gehts!

Tangzhong boller!

Okay! Normalt spiser jeg ALDRIG boller - jeg holder mig meget gerne fra hvidt generelt. MEN disse er virkelig en undtagelse! Jeg bagte disse boller til min kær

BANANBRØD -en super måde at få brugt de modne bananer på

Det bedste bananbrød er der opskrift på. Det indeholder ikke meget sukker men alligevel er det sødt, fast og lækkert. Nyd som det er eller med smør.

Juleboller med chokolade - Opskrift på bløde juleboller | Mummum.dk

·
76 reviews
·
1.5 hours
·

Den bedste opskrift på juleboller med chokolade og nødder. Det her er de juleboller, som vi altid fik ved vores lokale bager som børn og det er de absolut bedste. Vi glæder os hvert år til at bage dem igen ved juletid, da de er blevet en af vores faste juleopskrifter.

Rundstykker med birkes - Pilens Køkken

Sprøde hjemmebagte rundstykker med birkes - helt fantastisk luftige og saftige rundstykker a la håndværkere, som er meget bedre end den købte version.

Pitabrød så englene synger

Pitabrød så englene synger - så kan Jacob godt holde fri - Bagvrk.dk

·
11 reviews
·
49 minutes
·

Jeg troede, det var svært at bage pitabrød. Det er det overhovedet ikke. Man skal kun overholde nogle få regler og booste varmen på bagepladen.

Hemmeligheden bag lette lækre boller. Lær alle mine tips og tricks og bag boller så lette som en sommersky. Opskrift fra Marinas Mad.

Opskrift på lette, luftige boller. Her bagt som brydebrød.

·
58 reviews
·
50 minutes
·

Disse lækre boller er lette og luftige som en sommersky og det er ikke uden grund at de er blevet kaldt verdens bedste boller. Metoden til at bage de luftige og saftige boller har jeg selv udviklet og her deler jeg hemmeligheden. I blogteksten kan du læse mere om de forskellige små tricks der gør disse boller særligt gode.Luftige boller er noget af det hurtigste gærbrød du kan bage med succes. Der går 4 timer fra du begynder på dejen og til du kan sætte varme lækre boller på bordet. Det…

Rustikke langtidshævede flutes med knas og skorpe ⋆ BY DIANAWI

Opskriften er til 4 stk flutes. Jeg har brugt flutes form til at bage dem på. Disse flutes smager bedst friskbagte. Kan sagtens fryses ned.

Grydebrød med surdej | Opskrift på nemt brød i støbejernsgryde

·
6 reviews
·
7.5 hours
·

Lækkert og saftigt brød bagt i en støbejernsgrynde i ovnen!