Vegetaraften på Restaurant Mellemrum

Flot vegetaraften på Mellemrum i Århus
14 Pins109 Følgere
Carpaccio af sennepsmarineret tun
med kinaradiser, soyachips, urter blandet med løgkarse
og karryhollandaise.

Carpaccio af sennepsmarineret tun med kinaradiser, soyachips, urter blandet med løgkarse og karryhollandaise.

Kold rødbedesuppe med brøndkarse, en luftig rygeost
og sprødt rugbrød. Man savner hverken fisk eller kød, hvis de ingredienser, der er på en tallerken, smager godt. Det gjorde de her. Den søde rødbedesuppe og det røgede rygeost var et flot makkerpar. De løftede hinanden.

Kold rødbedesuppe med brøndkarse, en luftig rygeost og sprødt rugbrød. Man savner hverken fisk eller kød, hvis de ingredienser, der er på en tallerken, smager godt. Det gjorde de her. Den søde rødbedesuppe og det røgede rygeost var et flot makkerpar. De løftede hinanden.

Dessertvinen var fra Hans Tschidas vingård i Østrig. En årgang 2011 og på Muscat-Ottonel druen. Der var en helt særlig balance mellem syre og sødme i den vin. Der var friske og aromatiske toner. Det gjorde, at den var helt perfekt til desserten, især til rabarberne og den hvide chokolade.

Dessertvinen var fra Hans Tschidas vingård i Østrig. En årgang 2011 og på Muscat-Ottonel druen. Der var en helt særlig balance mellem syre og sødme i den vin. Der var friske og aromatiske toner. Det gjorde, at den var helt perfekt til desserten, især til rabarberne og den hvide chokolade.

Hvid chokolademousse
med rabarber, pistaciechips
og brændt hvid chokolade. Tjeneren kom og hældte en rabarbersuppe i bunden af tallerkenen. Rabarber er fantastiske til dessert. Jeg vil gerne konvertere fra kødspiser til vegetar, hvis niveauet var, som jeg oplevede det den aften.

Hvid chokolademousse med rabarber, pistaciechips og brændt hvid chokolade. Tjeneren kom og hældte en rabarbersuppe i bunden af tallerkenen. Rabarber er fantastiske til dessert. Jeg vil gerne konvertere fra kødspiser til vegetar, hvis niveauet var, som jeg oplevede det den aften.

Den bestod af smørdampede hvide asparges
med lun kapersvinaigrette, pocheret æg og purløg på toppen. De hvide asparges var helt perfekt dampet. Som udpræget kødspiser, må jeg ærligt indrømme, at jeg indtil nu overhovedet ikke havde savnet kød eller fisk.

Den bestod af smørdampede hvide asparges med lun kapersvinaigrette, pocheret æg og purløg på toppen. De hvide asparges var helt perfekt dampet. Som udpræget kødspiser, må jeg ærligt indrømme, at jeg indtil nu overhovedet ikke havde savnet kød eller fisk.

Indretning på Restaurant Mellemrum

Indretning på Restaurant Mellemrum

Dagens godnatbajer

Dagens godnatbajer

Brødkurv med tilbehør på Mellemrun i Århus

Brødkurv med tilbehør på Mellemrun i Århus

Restaurant Mellemrum i Århus

Restaurant Mellemrum i Århus

Phyllit Pinot Noir, Weingut Johanninger. Druerne kommer fra skråningerne over Rhinen, tæt ved byen Assmanshausen. Jordbunden i området er speciel. Der er meget phyllit (som er rød skiffter) i jorden, hvilket gør, den smager som om, den har fået fad, men det har den ikke. Hold da op en vin. Sjælden har jeg fået en så god tysk Pinot Noir.

Phyllit Pinot Noir, Weingut Johanninger. Druerne kommer fra skråningerne over Rhinen, tæt ved byen Assmanshausen. Jordbunden i området er speciel. Der er meget phyllit (som er rød skiffter) i jorden, hvilket gør, den smager som om, den har fået fad, men det har den ikke. Hold da op en vin. Sjælden har jeg fået en så god tysk Pinot Noir.


Flere idéer
Kold rødbedesuppe med brøndkarse, en luftig rygeost og sprødt rugbrød. Man savner hverken fisk eller kød, hvis de ingredienser, der er på en tallerken, smager godt. Det gjorde de her. Den søde rødbedesuppe og det røgede rygeost var et flot makkerpar. De løftede hinanden.

Kold rødbedesuppe med brøndkarse, en luftig rygeost og sprødt rugbrød. Man savner hverken fisk eller kød, hvis de ingredienser, der er på en tallerken, smager godt. Det gjorde de her. Den søde rødbedesuppe og det røgede rygeost var et flot makkerpar. De løftede hinanden.

Den bestod af smørdampede hvide asparges
med lun kapersvinaigrette, pocheret æg og purløg på toppen. De hvide asparges var helt perfekt dampet. Som udpræget kødspiser, må jeg ærligt indrømme, at jeg indtil nu overhovedet ikke havde savnet kød eller fisk.

Den bestod af smørdampede hvide asparges med lun kapersvinaigrette, pocheret æg og purløg på toppen. De hvide asparges var helt perfekt dampet. Som udpræget kødspiser, må jeg ærligt indrømme, at jeg indtil nu overhovedet ikke havde savnet kød eller fisk.

En 2011 Pazo de Barrantes, Albarino. Dejlig, fed smag, blød og velouragtig. Den havde fin friskhed og ren med smagsnuancer i retning af passionsfrugt og grape.

En 2011 Pazo de Barrantes, Albarino. Dejlig, fed smag, blød og velouragtig. Den havde fin friskhed og ren med smagsnuancer i retning af passionsfrugt og grape.

Adega de Vila Real fra Douro området, som ligger i det nordlige Portugal.

Adega de Vila Real fra Douro området, som ligger i det nordlige Portugal.

Garlic mustard salad & garlic mustard frittata

Garlic mustard salad & garlic mustard frittata

Great little posts describing different flavors of the different parts of garlic mustard. However, I disagree about the roots--mixed with a little vinegar they have a great spicy pungency.

Great little posts describing different flavors of the different parts of garlic mustard. However, I disagree about the roots--mixed with a little vinegar they have a great spicy pungency.

Garlic mustard and artichoke dip

Garlic mustard and artichoke dip

Garlic Mustard Pepper Relleno

Garlic Mustard Pepper Relleno

Ma-po Garlic Mustard and Tofu 015

Ma-po Garlic Mustard and Tofu 015

Løgkarse både smager og lugter af løg, men har også karsens styrke. De unge blade kan bruges som krydderi i f.eks. urtesmør, salat eller sup...

Løgkarse både smager og lugter af løg, men har også karsens styrke. De unge blade kan bruges som krydderi i f.eks. urtesmør, salat eller sup...

Pinterest
Søg