Malling Kro i storform

19 Pins109 Følgere
Pocheret æg, smørdampede ærter, smørristede rugbrødstern, frisk karse og trøffelolie. Igen flot anrettet.

Pocheret æg, smørdampede ærter, smørristede rugbrødstern, frisk karse og trøffelolie. Igen flot anrettet.

Masser af Parkeringspladser ved Malling Kro

Masser af Parkeringspladser ved Malling Kro

Pommery Champagne, Pop Earth, økologisk fra den største vingård i Champagne regionen. Et klassisk blend, dog er den helt CO2 neutral produceret. Så selv gode, dyre champagner er miljøvenlige. Frisk, rund og fyldig frugtsmag.

Pommery Champagne, Pop Earth, økologisk fra den største vingård i Champagne regionen. Et klassisk blend, dog er den helt CO2 neutral produceret. Så selv gode, dyre champagner er miljøvenlige. Frisk, rund og fyldig frugtsmag.

Hovedgaden i Malling

Hovedgaden i Malling

Osteservering på Malling Kro

Osteservering på Malling Kro

Restauranten på Malling Kro

Restauranten på Malling Kro

Hindbærkage bestående af en sat fromage, friske hindbær, frysetørret hindbær, blå kornblomst (ikke osten, men planten). På toppen var der fehår af karameltråde. Ved siden af kagen var der hjemmerørt vaniljeis. Smuk dessert. Den var ikke for sød. Friskheden fra hindbærrene var gennemgående i kagen. En velkomponeret og smuk dessert.

Hindbærkage bestående af en sat fromage, friske hindbær, frysetørret hindbær, blå kornblomst (ikke osten, men planten). På toppen var der fehår af karameltråde. Ved siden af kagen var der hjemmerørt vaniljeis. Smuk dessert. Den var ikke for sød. Friskheden fra hindbærrene var gennemgående i kagen. En velkomponeret og smuk dessert.

En mesterlig vin fra Keever Vineyards i Napa Valley. Ren Cabernet Sauvignon fra 2007. Godt med fad, modne tanniner og en kølig syre. Kan klart matche store bordeauxvine. Flot vin med alder. Lavet af en af vinverdens upcoming stjerner, Celia Welch. Alt i alt en stor vin som var skabt til amerikansk okse.

En mesterlig vin fra Keever Vineyards i Napa Valley. Ren Cabernet Sauvignon fra 2007. Godt med fad, modne tanniner og en kølig syre. Kan klart matche store bordeauxvine. Flot vin med alder. Lavet af en af vinverdens upcoming stjerner, Celia Welch. Alt i alt en stor vin som var skabt til amerikansk okse.

Vagtelbryst tilberedt sous vide, stegt foiegras, brombær, gelé på brombær og hasselnød. Klassisk servering med stil.

Vagtelbryst tilberedt sous vide, stegt foiegras, brombær, gelé på brombær og hasselnød. Klassisk servering med stil.

En sydafrikansk, Klein Constantia, Vin de Constance, årgang 2007. Nærmest en legendarisk vin. Denne vidunderlige Muscat er produceret af 100% Muscat de Frontignan druer. Vingården er i øvrigt en af verdens smukkest beliggende vingårde. Smagen er sød med en god fedme, men også med en syre, der kunne matche den friske dessert. Den friske frugt er til at smage, men der var også antydninger af chokolade og honning. En stor smagsoplevelse, som man skal kigge langt efter.

En sydafrikansk, Klein Constantia, Vin de Constance, årgang 2007. Nærmest en legendarisk vin. Denne vidunderlige Muscat er produceret af 100% Muscat de Frontignan druer. Vingården er i øvrigt en af verdens smukkest beliggende vingårde. Smagen er sød med en god fedme, men også med en syre, der kunne matche den friske dessert. Den friske frugt er til at smage, men der var også antydninger af chokolade og honning. En stor smagsoplevelse, som man skal kigge langt efter.


Flere idéer
Kroen i byen Malling på kanten af Århus

Kroen i byen Malling på kanten af Århus

Bourgogne, Domaine Jean Grivot, 2008. Her har vi at gøre med en vin, man sjælden ser på vinkortet. Forventningerne var store, da tjeneren åbnede flasken. Den blev også dekanteret. Hvilket gjorde den åbnede sig hurtigt. Smuk klassisk vin på cru niveau. En snert af krydderier, jordbær og med bløde tanniner.

Bourgogne, Domaine Jean Grivot, 2008. Her har vi at gøre med en vin, man sjælden ser på vinkortet. Forventningerne var store, da tjeneren åbnede flasken. Den blev også dekanteret. Hvilket gjorde den åbnede sig hurtigt. Smuk klassisk vin på cru niveau. En snert af krydderier, jordbær og med bløde tanniner.

Aftenens grappa på Malling Kro

Aftenens grappa på Malling Kro

Appetizeren på Malling Kro var dansk sort hummer, som var ristet op i hummersmør, kammusling, stenbiderrogn med avokado i bunden, marineret med lidt citron, frisk karse og en brunet smør over. Smukt anrettet, og med fantastisk smag.

Appetizeren på Malling Kro var dansk sort hummer, som var ristet op i hummersmør, kammusling, stenbiderrogn med avokado i bunden, marineret med lidt citron, frisk karse og en brunet smør over. Smukt anrettet, og med fantastisk smag.

Langtidsstegt amerikansk oksecuvette med hjemmerørt bearnaise, gulerod og chips. Det lyder enkelt. Vores anden hovedret. Den var smuk, som den lå der på den store dekorative tallerken. Det møre kød havde den perfekte kødsmag. Den smag de fleste af os efterspørger.

Langtidsstegt amerikansk oksecuvette med hjemmerørt bearnaise, gulerod og chips. Det lyder enkelt. Vores anden hovedret. Den var smuk, som den lå der på den store dekorative tallerken. Det møre kød havde den perfekte kødsmag. Den smag de fleste af os efterspørger.

Coteaux du Layon, Domaine Philippe Delesvaux, St. Aubin, årgang 2011. Et fuldstændig biodynamisk foretagende. Abrikos, antydninger af mango og saftig syre som gør, man får lyst til at drikke mere af vinen.

Coteaux du Layon, Domaine Philippe Delesvaux, St. Aubin, årgang 2011. Et fuldstændig biodynamisk foretagende. Abrikos, antydninger af mango og saftig syre som gør, man får lyst til at drikke mere af vinen.

Skindstegt Kulmule med Sauce nage. Vi fik her en nærmest nynordisk ret uden overflødig pynt. Alle ingredienser kan findes meget tæt på. Anretningen tog sig nærmest ud som en skulptur. Kulmulen er en fisk med fiskesmag, hvilket tæller opad i vores karakterbog. En enkel ret med utrolig meget smag i. Sådan!

Skindstegt Kulmule med Sauce nage. Vi fik her en nærmest nynordisk ret uden overflødig pynt. Alle ingredienser kan findes meget tæt på. Anretningen tog sig nærmest ud som en skulptur. Kulmulen er en fisk med fiskesmag, hvilket tæller opad i vores karakterbog. En enkel ret med utrolig meget smag i. Sådan!

opvinen Ornellaia’s hvide version, Poggio. Den var lavet på to druer, cirka 90% Sauvignon Blanc og 10% Viognier. Det gode var, at Viognierdruerne gav vinen den fedme Sauvignon Blancdruerne manglede. Fin sprød syre og en perfekt intensitet som var til at få øje på.

opvinen Ornellaia’s hvide version, Poggio. Den var lavet på to druer, cirka 90% Sauvignon Blanc og 10% Viognier. Det gode var, at Viognierdruerne gav vinen den fedme Sauvignon Blancdruerne manglede. Fin sprød syre og en perfekt intensitet som var til at få øje på.

De gamle træer på Malling Kro

De gamle træer på Malling Kro

Pinterest
Søg