Annette Andersen

Annette Andersen

Annette Andersen
Flere idéer fra Annette
Lagkagehusets Kanelstang

Lagkagehusets Kanelstang

En stak squashpandekager.

En stak squashpandekager.

[gallery type=”rectangular” ids=”2599,954,2597,2598″] Jeg elsker citroner, ved du nok. Og en rigtig påskefarve er gul! Så det er jo oplagt, at benytte chancen og bage en cit…

[gallery type=”rectangular” ids=”2599,954,2597,2598″] Jeg elsker citroner, ved du nok. Og en rigtig påskefarve er gul! Så det er jo oplagt, at benytte chancen og bage en cit…

Grøntsagsfladbrød med blomkål og broccoli - Kan bruges til alting! Sandwich, burgerbolle, hotdogbrød eller som bund i en minipizza. Glutenfri, helt naturlig og LCHF. --> Madbanditten.dk

Grøntsagsfladbrød med blomkål og broccoli - Kan bruges til alting! Sandwich, burgerbolle, hotdogbrød eller som bund i en minipizza. Glutenfri, helt naturlig og LCHF. --> Madbanditten.dk

img_5185_bluse1

img_5185_bluse1

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Bacon-squash på grillen er hurtigt og lækkert

Bacon-squash på grillen er hurtigt og lækkert

Her i huset er der max forkælelse, når man efter skole kommer hjem til et hus med nybagte boller på bordet og kanelsnegle i ovnen. Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle bage i dag, men jeg h…

Her i huset er der max forkælelse, når man efter skole kommer hjem til et hus med nybagte boller på bordet og kanelsnegle i ovnen. Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle bage i dag, men jeg h…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...