Aase Larsen
More ideas from Aase
Lakseroulade til 8 personer 3-400 g røget laks 500 g Frisk spinat 8 æg (adskilt i hvider og blommer) 100 g Parmesan (fintrevet) Fyld 8 spsk creme fraiche 38% 3-4 skefulde soltørrede tomater i ol

Lakseroulade til 8 personer 3-400 g røget laks 500 g Frisk spinat 8 æg (adskilt i hvider og blommer) 100 g Parmesan (fintrevet) Fyld 8 spsk creme fraiche 38% 3-4 skefulde soltørrede tomater i ol

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.