Salatopskrifter

Collection by Anne Aagaard

10 
Pins

Rucolasalat med serranoskinke og frisk mozzarella

Denne rucolasalat er et super eksempel på, hvordan der tit skal ganske lidt til for at lave et virkelig velsmagende måltid mad. Det er ikke raketvidenskab at bikse rucolasalat, serranoskinke og frisk mozzarella sammen til en lækker salat og så toppe den med god olivenolie, oliven og evt. lidt reduceret balsamico, hvis man er så heldig at have det i køleskabet. Det er faktisk dejligt at være hjemme igen. Jeg er selvfølgelig håbløst bagud på alle fronter, og folk er nu begyndt at gensende…

Smagen af sommer – lækker blomkålssalat med friske blåbær og dild

Smagen af sommer – lækker blomkålssalat med friske blåbær og dild

Få opskriften på en super nem blomkålssalat, der vil vække glæde til ethvert sommermåltid. Salaten er med blomkål, friske bønner, blåbær, honningmelon m.m.

Salat med edamame bønner og rød spidskål — PIAS KØKKEN

Denne smukke salat spiste vi som tilbehør til stegt kylling den anden aften, men den vil nu også passe fint til fisk/ svinekød eller blot nydes som en selvstændig frokostret. Salaten er fyldt med gode sager og vil tilføre din krop en masse vitaminer, kostfibre, proteiner, antioxidanter og omega 3 f

SPIS BEDRE on Instagram: “Dagens salat er med to slags spidskål, æbler, edamamebønner, ristede mandler og krydderurter 🌱 Find opskriften på vores blog 👉🏻 direkte…”

988 Likes, 11 Comments - SPIS BEDRE (@spisbedre) on Instagram: “Dagens salat er med to slags spidskål, æbler, edamamebønner, ristede mandler og krydderurter 🌱 Find…”

Bønnesalat med edamame og vindruer | 6pm.dk

En lækker edamame bønnesalat med vindruer, mozzarella og olivenolie er perfekt som tilbehør til de fleste aftenretter eller som en sund og mættende frokost.

Easy Salad RecipesEasy SaladsSummer SaladsHealthy RecipesWaldorf SalatCottage Cheese Salad

Lækker sommersalat opskrift | JulieKarla

Lækker sommersalat opskrift der vil glæde alle. Denne her opskrift er en lækker sommersalat opskrift der passer super godt til sommerens mange grillmiddage.

langtidsbagte tomater, som bliver så søde og saftige og fyldt med smag. er absolut vanedannende

prøv at lave de her lækre langtidsbagte tomater. De er så nemme at lave og smager godt til simpelthen ALT- både til salater, som fyld i pitabrød, til tapas

Rødbedesalat med feta - en skøn opskrift på vintersalat

Rødbedesalat med feta og grønkål - en skøn, velsmagende og nem vintersalat med mørkerøde sunde rødbeder - få opskriften her

Sommersalat - Quinoasalat med persille, blåbær og feta

Quinoasalat med persille, blåbær og feta - opskrift på salat med quinoa

Sommersalat - Quinoasalat med persille, blåbær og feta

Kartoffelsalat med asparges, ærter og honning-dijon-dressing

Den lækre honning-dijon-dressing samler salaten og gør den ekstra indbydende. Servér resten af dressingen i en skål, så dine gæster selv kan tage lidt ekstra.