♡ Eva Trio ♡

17 pins0 følgere
169,95 DKK.  29 cm. Funktionel pastaske til servering af al slags pasta. Med huller, så evt. væde nemt kan løbe fra. Fremstillet i rustfrit stål som tåler opvaskemaskine. Design Ole Palsby. Tilbuddet gælder til og med d. 14 januar, så længe lager haves.

169,95 DKK. 29 cm. Funktionel pastaske til servering af al slags pasta. Med huller, så evt. væde nemt kan løbe fra. Fremstillet i rustfrit stål som tåler opvaskemaskine. Design Ole Palsby. Tilbuddet gælder til og med d. 14 januar, så længe lager haves.

149,95 DKK.  Eva Trio er kogegrej og køkkentøj på højt niveau. Designet er enkelt og elegant, og produkterne er skabt til at blive brugt - dag efter dag, år efter år. Det er professionel kvalitet til hjemmet. Materiale: rustfrit stål. Diameter: 11 cm.

149,95 DKK. Eva Trio er kogegrej og køkkentøj på højt niveau. Designet er enkelt og elegant, og produkterne er skabt til at blive brugt - dag efter dag, år efter år. Det er professionel kvalitet til hjemmet. Materiale: rustfrit stål. Diameter: 11 cm.

149,95 DKK.  Den fine suppeøse Eva Trio har en elegant hældelæbe hele vejen rundt, så du undgår at dryppe, uanset hvordan du holder øsen. Den lange hank er praktisk afsluttet som en krog til ophæng. Diameter: 9 cm. Materiale: blankpoleret rustfrit stål.

149,95 DKK. Den fine suppeøse Eva Trio har en elegant hældelæbe hele vejen rundt, så du undgår at dryppe, uanset hvordan du holder øsen. Den lange hank er praktisk afsluttet som en krog til ophæng. Diameter: 9 cm. Materiale: blankpoleret rustfrit stål.

299,95 DKK.  20 cm. Eva Trio er kogegrej og køkkentøj på højt niveau. Designet er enkelt og elegant og produkterne er skabt til at blive brugt - dag efter dag, år efter år. Det er professionel kvalitet til hjemmet.

299,95 DKK. 20 cm. Eva Trio er kogegrej og køkkentøj på højt niveau. Designet er enkelt og elegant og produkterne er skabt til at blive brugt - dag efter dag, år efter år. Det er professionel kvalitet til hjemmet.

49,95 DKK.  Legio er et chikt stel i helglaseret porcelæn som med sin rene, enkle form lader maden tale for sig selv. Match nemt Legio seriens mange dele med hinanden, eksempelvis kan én og samme underkop anvendes til både kaffe- og tekop, cappuccinokop og portionsskål. Med Legio for du en slidstærk kvalitet der tåler ovn, mikroovn, fryser og maskinopvask, og som har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Design: Ole Palsby.

49,95 DKK. Legio er et chikt stel i helglaseret porcelæn som med sin rene, enkle form lader maden tale for sig selv. Match nemt Legio seriens mange dele med hinanden, eksempelvis kan én og samme underkop anvendes til både kaffe- og tekop, cappuccinokop og portionsskål. Med Legio for du en slidstærk kvalitet der tåler ovn, mikroovn, fryser og maskinopvask, og som har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Design: Ole Palsby.

79,95 DKK.  Legio er et chikt stel i helglaseret porcelæn som med sin rene, enkle form lader maden tale for sig selv. Match nemt Legio seriens mange dele med hinanden, eksempelvis kan én og samme underkop anvendes til både kaffe- og tekop, cappuccinokop og portionsskål. Med Legio for du en slidstærk kvalitet der tåler ovn, mikroovn, fryser og maskinopvask, og som har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Kaffekoppen rummer op til 20 cl. Design: Ole Palsby.

79,95 DKK. Legio er et chikt stel i helglaseret porcelæn som med sin rene, enkle form lader maden tale for sig selv. Match nemt Legio seriens mange dele med hinanden, eksempelvis kan én og samme underkop anvendes til både kaffe- og tekop, cappuccinokop og portionsskål. Med Legio for du en slidstærk kvalitet der tåler ovn, mikroovn, fryser og maskinopvask, og som har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Kaffekoppen rummer op til 20 cl. Design: Ole Palsby.

599,95 DKK.  va Trio White Line panden i meget kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode stegeegenskaber. Indvendig har panden PFOA-fri slip-let belægning - så brænder maden ikke fast, og rengøringen går som en leg. Den hårde keramiske belægning på pandens yderside er rengøringsvenlig og mere modstandsdygtig over for ridser og misfarvning. Du kan bruge Eva Trio White Line på alle komfurtyper - også induktion. Panden måler 28 cm. Design: Ole Palsby.

599,95 DKK. va Trio White Line panden i meget kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode stegeegenskaber. Indvendig har panden PFOA-fri slip-let belægning - så brænder maden ikke fast, og rengøringen går som en leg. Den hårde keramiske belægning på pandens yderside er rengøringsvenlig og mere modstandsdygtig over for ridser og misfarvning. Du kan bruge Eva Trio White Line på alle komfurtyper - også induktion. Panden måler 28 cm. Design: Ole Palsby.

699,95 DKK.  Eva Trio White Line panden meget kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode stegeegenskaber. Den hårde keramiske belægning i gryderne er rengøringsvenlig og vil bevare sin hvide farve. På panderne er der indvendig Slip-Let belægning, hvor intet hænger i eller brænder fast, og sauterpanden har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Panden måler 24 cm. Design: Ole Palsby.

699,95 DKK. Eva Trio White Line panden meget kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode stegeegenskaber. Den hårde keramiske belægning i gryderne er rengøringsvenlig og vil bevare sin hvide farve. På panderne er der indvendig Slip-Let belægning, hvor intet hænger i eller brænder fast, og sauterpanden har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Panden måler 24 cm. Design: Ole Palsby.

549,95 DKK.  Robust kasserolle fra Eva Trio. En meget kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode kogeegenskaber. Den hårde keramiske belægning i gryderne er rengøringsvenlig og vil bevare sin hvide farve. Gør madlavningen lidt smartere med White Line kasserollen fra Eva Trio, som har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Kasserollen måler 28 cm. Design: Ole Palsby.

549,95 DKK. Robust kasserolle fra Eva Trio. En meget kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode kogeegenskaber. Den hårde keramiske belægning i gryderne er rengøringsvenlig og vil bevare sin hvide farve. Gør madlavningen lidt smartere med White Line kasserollen fra Eva Trio, som har en 30 dages tilfredshedsgaranti. Kasserollen måler 28 cm. Design: Ole Palsby.

699,95 DKK.  Gryden er fremstillet af aluminium og har en hård keramisk belægning, der bevarer sin hvide farve uanset, hvilken form for madlavning, du praktiserer. En kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode kogeegenskaber. White Line er en robust serie kogegrej med en 30 dages tilfredshedsgaranti. Til alle komfurtyper - også induktion. Gryden rummer op til 4,8 liter. Design: Ole Palsby.

699,95 DKK. Gryden er fremstillet af aluminium og har en hård keramisk belægning, der bevarer sin hvide farve uanset, hvilken form for madlavning, du praktiserer. En kraftig aluminium sikrer en perfekt varmefordeling og særdeles gode kogeegenskaber. White Line er en robust serie kogegrej med en 30 dages tilfredshedsgaranti. Til alle komfurtyper - også induktion. Gryden rummer op til 4,8 liter. Design: Ole Palsby.


Flere idéer
Pinterest
Søg