When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Meditation, der får børn til at sove

Det kan være let at få dit barn til at sove. Hjælp dit barn med at falde i søvn med sov godt-meditationer.
·
2 Pins
 2y
Leder du efter børnemeditationer?
Få adgang til vores guidede meditationer til børn lige her >
Prøv børnemeditationerne GRATIS i 14 dage. Efter prøvetiden kun 29 kr./md. Der er ingen binding, og du kan opsige når som helst.
Gør, som tusindvis af andre forældre, og gør vores godnatmeditationer til en fast del af putteritualet. Tanker, Meditation, Energi, Travel Pillow, Personal Care, Products, Self Care, Personal Hygiene
Godnatmeditationer til børn | Hjælp dit barn med at falde i søvn
Har dit barn svært ved at falde i søvn om aftenen? Er du ved at løbe tør for ideer – og energi efter alt for mange puttestunder, der er blevet til timer? Der er en enkel løsning. Meditation, der får børn til at sove. Godnatmeditationer til børn hjælper dit barn med at slippe uroen i kroppen og stopper de flyvske tanker. Blidt og roligt hjælper meditationen dit barn med at give slip på dagens mange indtryk, så det kan falde til ro og falde i søvn.
Har dit barn svært ved at falde i søvn om aftenen?
Godnatmeditationer til børn | Hjælp dit barn med at falde i søvn
Er du ved at løbe tør for ideer – og energi efter alt for mange puttestunder, der er blevet til timer? Der er en enkel løsning. Meditation, der får børn til at sove. Godnatmeditationer til børn hjælper dit barn med at slippe uroen i kroppen og stopper de flyvske tanker. Blidt og roligt hjælper meditationen dit barn med at give slip på dagens mange indtryk, så det kan falde til ro og falde i søvn.