Lækker mad

102 Pins5 Følgere
This recipe for Mediterranean quinoa salad is full of fresh vegetables, feta cheese and olives, tossed in a lemon and herb dressing and topped with pine nuts. It's a light and colorful addition to any meal!

Mediterranean Quinoa Salad

This recipe for Mediterranean quinoa salad is full of fresh vegetables, feta cheese and olives, tossed in a lemon and herb dressing and topped with pine nuts. It's a light and colorful addition to any meal!

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

greek quinoa salad with feta

Greek Quinoa Salad

greek quinoa salad with feta

Okay, det her er sidste salat med broccoli i denne her omagang. I promise! Men broccoli er bare så godt. Ud over at det smager godt og den grønne farve er en fryd for øjet, så er broccoli super sundt. Det er sprængtfyldt med næring og så er det rigt på A-vitamin, C-vitamin, visse B-vitaminer,...Read More »

Okay, det her er sidste salat med broccoli i denne her omagang. I promise! Men broccoli er bare så godt. Ud over at det smager godt og den grønne farve er en fryd for øjet, så er broccoli super sundt. Det er sprængtfyldt med næring og så er det rigt på A-vitamin, C-vitamin, visse B-vitaminer,...Read More »

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Holder rigtig meget af kylling, og jeg laver det gerne et par gange om ugen. Har tidligere lavet kylling i fad, men her er en lidt anden udgave, som, jeg også synes, er super lækker. Opskrift på kylling i fad med mandler og krydret pølse. Til 4 personer. 4 -5 stykker store kyllingebrystfileter. 1 løg. … … Læs resten →

Holder rigtig meget af kylling, og jeg laver det gerne et par gange om ugen. Har tidligere lavet kylling i fad, men her er en lidt anden udgave, som, jeg også synes, er super lækker. Opskrift på kylling i fad med mandler og krydret pølse. Til 4 personer. 4 -5 stykker store kyllingebrystfileter. 1 løg. … … Læs resten →

Skøn og nem opskrift på en lækker madroulade med skinke og salatfyld. Perfekt sommermad til de dage, hvor det bare skal være lidt let.

Skøn og nem opskrift på en lækker madroulade med skinke og salatfyld. Perfekt sommermad til de dage, hvor det bare skal være lidt let.

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Denne karrysuppe er indsendt af Else fra Hjørring. Suppen er simpelthen så nem at lave og smager skønt! I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften herinde.

Denne karrysuppe er indsendt af Else fra Hjørring. Suppen er simpelthen så nem at lave og smager skønt! I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften herinde.

Pinterest
Søg