Krydder-køkkenet

Brug af krydderier og andet grønt
8 Pins5 Følgere
Solbærbladesaf: et par håndfulden solbærblade, 1 øko-citron i skiver, lidt honning, ligges i et glas. Hæld kogende vand over til det dækker. Skal stå om trække i en mdr. Drikkes kold

Solbærbladesaf: et par håndfulden solbærblade, 1 øko-citron i skiver, lidt honning, ligges i et glas. Hæld kogende vand over til det dækker. Skal stå om trække i en mdr. Drikkes kold

Krydderolier og eddike

Krydderolier og eddike

Krydder-køkkenet

Krydder-køkkenet

Krydderolie.                                           Rosmarin, hvidløg skæres i halve, skal ikke pilles og øko-citroner hvor der skæres en båd ud. Ligges i et glas og rapsolie hældes over.

Krydderolie. Rosmarin, hvidløg skæres i halve, skal ikke pilles og øko-citroner hvor der skæres en båd ud. Ligges i et glas og rapsolie hældes over.

Kryddereddike.                               Timian og estragon ligges i et glas og hvidvinseddike hældes over så det dækker. God til dressing.

Kryddereddike. Timian og estragon ligges i et glas og hvidvinseddike hældes over så det dækker. God til dressing.

Citrus-eddike.                                         Øko-lime, øko-citroner og hvidløg skæres i halve. Lægges i et glas så det ser pænt ud. Hvidvinseddike hældes over så det dækker. Godt til dressing

Citrus-eddike. Øko-lime, øko-citroner og hvidløg skæres i halve. Lægges i et glas så det ser pænt ud. Hvidvinseddike hældes over så det dækker. Godt til dressing

Små tomater prikkes, store tomater skæres i halve. 1 upillet hvidløg skæres over på tværs. Laurbærblade, timian, rosmarin, sort peber, lidt honning, lægges pænt i et glas. Tilsidst hvidvinseddike så det dækker. Skal stå lyst i ca 3 mdr. Godt til kødretter som tilbehør eller i grydderetter.

Små tomater prikkes, store tomater skæres i halve. 1 upillet hvidløg skæres over på tværs. Laurbærblade, timian, rosmarin, sort peber, lidt honning, lægges pænt i et glas. Tilsidst hvidvinseddike så det dækker. Skal stå lyst i ca 3 mdr. Godt til kødretter som tilbehør eller i grydderetter.

Pesto af gullerodstoppe.                                4 håndfulden toppe uden stilk.               1,5 dl rapsolie.                                         2-3 fed hvidløg.                                           100 g valnødder.                                      20 g parmesan.                                 Samles i en foodprocesser  til en Lind masse og hældes på glas.                   Smager fantastisk på ristet brød og til pasta..

Pesto af gullerodstoppe. 4 håndfulden toppe uden stilk. 1,5 dl rapsolie. 2-3 fed hvidløg. 100 g valnødder. 20 g parmesan. Samles i en foodprocesser til en Lind masse og hældes på glas. Smager fantastisk på ristet brød og til pasta..

Pinterest
Søg