Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki #lowcarb #healthy

Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki

Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki #lowcarb #healthy

10 Weight Watchers Lunches in 15 Minutes or Fewer! Try them for dinner this week!

10 Weight Watchers Lunches in 15 Minutes

10 Weight Watchers Lunches in 15 Minutes or Fewer! Try them for dinner this week!

3 Ingredient Paleo Flatbread- A super simple, high protein and low carb 'flatbread' which is perfect for using as a sandwich wrap, pizza base or even as it is! #paleo #glutenfree #lowcarb #lowcalorie- thebigmansworld.com

3 Ingredient Paleo Flatbread- A super simple, high protein and low carb 'flatbread' which is perfect for using as a sandwich wrap, pizza base or even as it is! #paleo #glutenfree #lowcarb #lowcalorie- thebigmansworld.com

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Paleo chicken pie - med broccoli & hytteost -

Paleo chicken pie - med broccoli & hytteost -

Can't wait to try this lovely Spiral Vegetable Tart! #Ad

Creative Twists to Make Your Traditional Holiday Side Dishes Stand Out

Can't wait to try this lovely Spiral Vegetable Tart! #Ad

LCHF burgerboller (6 stk) 4 æg 1 dl mælkeprodukt (fx græsk yoghurt 10%, creme fraiche el.lign.) 1 dl sesamfrø ½ dl solsikkekerner ½ dl mandelmel 2-3 spsk fiberHUSK 2 tsk bagepulver 2 tsk salt Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt sammen. Lad dejen hvile 10 min og varm imens ovnen op til 200 grader. Kom lidt vand på hænderne, form 6 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir (tryk dem lidt flade). Drys med lidt ekstra sesamfrø og bag 15 min ved de 200 grader.

DIY Cupcake Holders

LCHF burgerboller (6 stk) 4 æg 1 dl mælkeprodukt (fx græsk yoghurt 10%, creme fraiche el.lign.) 1 dl sesamfrø ½ dl solsikkekerner ½ dl mandelmel 2-3 spsk fiberHUSK 2 tsk bagepulver 2 tsk salt Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt sammen. Lad dejen hvile 10 min og varm imens ovnen op til 200 grader. Kom lidt vand på hænderne, form 6 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir (tryk dem lidt flade). Drys med lidt ekstra sesamfrø og bag 15 min ved de 200 grader.

Sprøde bønnefritter med parmesan --> Madbanditten.dk

Sprøde bønnefritter med parmesan --> Madbanditten.dk

The BEST cauliflower pizza crust. I was both surprised and amazed at how yummy this was! (Bonus: kids ate it with no complaints!)

Cauliflower Pizza Crust

The BEST cauliflower pizza crust. I was both surprised and amazed at how yummy this was! (Bonus: kids ate it with no complaints!)

Bedste LCHF-pizza med sprød, fast bund

Bedste LCHF-pizza med sprød, fast bund

Pinterest
Søg