Brød

31 Pins3 Følgere
Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

De færdige brød

De færdige brød

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

Lækre grove boller med mange kerner. Bollerne holder sig friske længe, hvis du opbevarer dem på køl, og rister dem på brødrister, så sm...

Lækre grove boller med mange kerner. Bollerne holder sig friske længe, hvis du opbevarer dem på køl, og rister dem på brødrister, så sm...

Braided Pesto Bread

Braided Pesto Bread

Burgerboller er meget nemme selv at lave, og her får du en opskrift, hvor vi har blandet hvedemel med en…

Burgerboller er meget nemme selv at lave, og her får du en opskrift, hvor vi har blandet hvedemel med en…

Verdens bedste franskbrød med rugmel

Verdens bedste franskbrød med rugmel

Pinterest
Søg