Foodie by Gyldendal - kogebøger for de madglade

Madglæde og god inspiration til gæster og fester, hverdagsmad, nordisk køkken, italienske specialiteter, kager, brød, is ... mmm ...
30 Pins561 Followers
Frøken Jensen - nu for børn!  Lær at lave mad med go'e gamle Frøken Jensen, der trods sine mere end 150 år stadig er en ørn i køkkenet. Hendes opskrifter er sunde, velsmagende og lette at lave - og forklaret trin-for-trin. Her er både klassiske danske retter som frikadeller, biksemad og boller i karry, men også moderne mad som wok med kylling, kold gazpachosuppe og pasta med pesto. Få en håndfuld smagsprøver fra kogebogen - der er både frikadeller, kartoffelsalat og smoothies (klik på…

Frøken Jensen - nu for børn! Lær at lave mad med go'e gamle Frøken Jensen, der trods sine mere end 150 år stadig er en ørn i køkkenet. Hendes opskrifter er sunde, velsmagende og lette at lave - og forklaret trin-for-trin. Her er både klassiske danske retter som frikadeller, biksemad og boller i karry, men også moderne mad som wok med kylling, kold gazpachosuppe og pasta med pesto. Få en håndfuld smagsprøver fra kogebogen - der er både frikadeller, kartoffelsalat og smoothies (klik på…

Hvilken salat har du lyst til i dag? Ditte Ingemanns nye bog SALATER FRA THE FOOD CLUB er fuld af sunde og velsmagende salater i de lækreste farver. Klik på billedet og kig i bogen - og få et par af Dittes hit-opskrifter!

Hvilken salat har du lyst til i dag? Ditte Ingemanns nye bog SALATER FRA THE FOOD CLUB er fuld af sunde og velsmagende salater i de lækreste farver. Klik på billedet og kig i bogen - og få et par af Dittes hit-opskrifter!

Alle elsker is - både voksne og børn. I denne kogebog er der 170 opskrifter på is til alle aldre og af enhver tænkelig art; flødeis, sorbet, parfait, yoghurtis, islagkager, ispinde, granité osv. Opskrifterne i Elisabeth Johannssons bog VILD MED IS kan også bruges, hvis man ikke har en ismaskine. Klik på billedet for at downloade en gratis læseprøve + opskrifter!

Vild Med Is Af Elisabeth Johansson → Køb Bogen Billigt Her

De to piger bag madbloggen Plat du Jour har samlet deres bedste opskrifter i kogebogen "Kom med i vores køkken", der udkommer marts 2013.

De to piger bag madbloggen Plat du Jour har samlet deres bedste opskrifter i kogebogen "Kom med i vores køkken", der udkommer marts 2013.

Nudler svøbt i asiatisk pesto. Velsmagende nudelsalat med koriander og thai-basilikum. Få flere opskrifter på sunde og farverige salater, og smugkig i Ditte Ingemanns nye kogebog SALATER FRA THE FOOD CLUB (klik på billedet).

Nudler svøbt i asiatisk pesto. Velsmagende nudelsalat med koriander og thai-basilikum. Få flere opskrifter på sunde og farverige salater, og smugkig i Ditte Ingemanns nye kogebog SALATER FRA THE FOOD CLUB (klik på billedet).

Rød og sprød: Ditte Ingemanns lækre rødkålssalat med rødbedespirer fra bogen SALATER FRA THE FOOD CLUB. Klik for flere opskrifter og et kig i bogen.

Rød og sprød: Ditte Ingemanns lækre rødkålssalat med rødbedespirer fra bogen SALATER FRA THE FOOD CLUB. Klik for flere opskrifter og et kig i bogen.

Frøken Jensens Kogebog - app

Frøken Jensens Kogebog - app

Fennikelsalat med syltede grønne hyldebær. Det er Dittes mor, der kom med idéen til syltede hyldebær, der også kaldes 'fattigmandskapers' eller 'Nordens kapers'. Friskt og indbydende ser det ud!

Fennikelsalat med syltede grønne hyldebær. Det er Dittes mor, der kom med idéen til syltede hyldebær, der også kaldes 'fattigmandskapers' eller 'Nordens kapers'. Friskt og indbydende ser det ud!

Det store salat-hit: Der er 80 opskrifter på sprøde, sunde og farverige salater i Ditte Ingemanns nye bog SALATER FRA THE FOOD CLUB. Klik på billedet og få et par af Dittes hit-opskrifter!

Det store salat-hit: Der er 80 opskrifter på sprøde, sunde og farverige salater i Ditte Ingemanns nye bog SALATER FRA THE FOOD CLUB. Klik på billedet og få et par af Dittes hit-opskrifter!

KOM MED I VORES KØKKEN af Christine Søndergaard og Josephine Glad. Mere end 50 dejlige opskrifter på hurtig hverdagsmad, nemme snacks, kager, brød, drikke mv. Opskrifterne sidder lige i skabet, når man har vennerne på besøg, skal imponere en ny kæreste eller bare står for familiens aftensmad. Bogen er skrevet af to tjekkede teenagepiger, der har smidt de voksne ud af køkkenet. Klik på billedet for at kigge ind i bogen + opskrifter.

KOM MED I VORES KØKKEN af Christine Søndergaard og Josephine Glad. Mere end 50 dejlige opskrifter på hurtig hverdagsmad, nemme snacks, kager, brød, drikke mv. Opskrifterne sidder lige i skabet, når man har vennerne på besøg, skal imponere en ny kæreste eller bare står for familiens aftensmad. Bogen er skrevet af to tjekkede teenagepiger, der har smidt de voksne ud af køkkenet. Klik på billedet for at kigge ind i bogen + opskrifter.

Blomkåls-'couscous'! Det er ikke svært at lave en sundere udgave af couscous med revet blomkål. Få opskriften, som Ditte Ingemann viste i TV2 Lorry forleden dag - eller klik på billedet og se mere fra Dittes nye kogebog SALATER FRA THE FOOD CLUB.

Blomkåls-'couscous'! Det er ikke svært at lave en sundere udgave af couscous med revet blomkål. Få opskriften, som Ditte Ingemann viste i TV2 Lorry forleden dag - eller klik på billedet og se mere fra Dittes nye kogebog SALATER FRA THE FOOD CLUB.

Grundlæg en varig livsstilsændring på 28 dage med Louise Bruuns dag-for-dag-kur. Du får opskrifter på naturlig, smuk og velsmagende mad, der giver dig sundhed og velvære, og øvelser der gør din krop stærkere og mere smidig.  Klik på billedet og download en gratis læseprøve fra bogen. Louise har lagt en plan for alle 28 dage og et træningsprogram for hver uge. Hun er en erfaren ernæringsterapeut og personlig træner og desuden forfatter til bøger Lækkermad og Lykkemad.

Grundlæg en varig livsstilsændring på 28 dage med Louise Bruuns dag-for-dag-kur. Du får opskrifter på naturlig, smuk og velsmagende mad, der giver dig sundhed og velvære, og øvelser der gør din krop stærkere og mere smidig. Klik på billedet og download en gratis læseprøve fra bogen. Louise har lagt en plan for alle 28 dage og et træningsprogram for hver uge. Hun er en erfaren ernæringsterapeut og personlig træner og desuden forfatter til bøger Lækkermad og Lykkemad.

MiddagMiddag er til den travle familie, der gerne vil lave god mad hver dag. Makkerparret Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg gør det let at spise sundt og varieret. Bogen indeholder 120 opskrifter på mad i gryde, ovn, wok og på grill eller pande.    Misokylling, svinekæber og mørbradbøffer med græskarsovs - find et uddrag fra MiddagMiddag her (klik på billedet).

MiddagMiddag er til den travle familie, der gerne vil lave god mad hver dag. Makkerparret Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg gør det let at spise sundt og varieret. Bogen indeholder 120 opskrifter på mad i gryde, ovn, wok og på grill eller pande. Misokylling, svinekæber og mørbradbøffer med græskarsovs - find et uddrag fra MiddagMiddag her (klik på billedet).

PURE GOODNESS er enkle og velsmagende opskrifter til dig, der gerne vil leve og spise sundt. Alle opskrifterne er glutenfri og sukkerfri og særligt velegnede som detox eller diæt, hvis man har problemer med fordøjelsen, træthed eller overvækst af candida.  Følg Tanja Tings flotte, inspirerende blog på >> www.tanjating.com

PURE GOODNESS er enkle og velsmagende opskrifter til dig, der gerne vil leve og spise sundt. Alle opskrifterne er glutenfri og sukkerfri og særligt velegnede som detox eller diæt, hvis man har problemer med fordøjelsen, træthed eller overvækst af candida. Følg Tanja Tings flotte, inspirerende blog på >> www.tanjating.com

Pastasalat med pinjekerner, oliven og artiskok - perfekt til fisk! Fra Ditte Ingemanns nye kogebog SALATER FRA THE FOOD CLUB.

Pastasalat med pinjekerner, oliven og artiskok - perfekt til fisk! Fra Ditte Ingemanns nye kogebog SALATER FRA THE FOOD CLUB.

Pinterest
Search