Hjemmelavet pålæg

Her samles alle opskrifter, som er at finde på bloggen grønkærlighed.dk
17 Pins11 Følgere
1 stort glas 250 g kogte kikærter (evt. fra dåse) 250 g dadler (friske eller tørre uden sten) 3 spsk. kakao 1 dl vand

1 stort glas 250 g kogte kikærter (evt. fra dåse) 250 g dadler (friske eller tørre uden sten) 3 spsk. kakao 1 dl vand

10 personer (mange rugbrødsmadder) 1 kg hvide bønner 1 stort hokkaidogræskar, skrællet og befriet for kerner 1-2 dl vand (ikke bønnevandet) 1/2 dl rapsolie Skal og saft af 1 økologisk appelsin Salt og peber

10 personer (mange rugbrødsmadder) 1 kg hvide bønner 1 stort hokkaidogræskar, skrællet og befriet for kerner 1-2 dl vand (ikke bønnevandet) 1/2 dl rapsolie Skal og saft af 1 økologisk appelsin Salt og peber

5-6 personer 1 dl speltkerner, quinoa, bulgur eller ris 250 g champignon eller blandede svampe 2 spsk. olivenolie 2 stk. porrer 200 g mandler 3 æg 1 dl fløde eller mælk 2 tsk. timian, tørret 1 tsk. rosmarin, tørret Salt og peber

5-6 personer 1 dl speltkerner, quinoa, bulgur eller ris 250 g champignon eller blandede svampe 2 spsk. olivenolie 2 stk. porrer 200 g mandler 3 æg 1 dl fløde eller mælk 2 tsk. timian, tørret 1 tsk. rosmarin, tørret Salt og peber

1 stort glas hybenmarmelade  500 g rensede hybenskaller 2,5 dl æblemost / æblejuice 1 dl citronsaft 1 dl sukker Skal af 1 citron 1 spsk. vaniljesukker

1 stort glas hybenmarmelade 500 g rensede hybenskaller 2,5 dl æblemost / æblejuice 1 dl citronsaft 1 dl sukker Skal af 1 citron 1 spsk. vaniljesukker

125 g tørrede hvide bønner (250 g kogte hvide bønner) 1 spsk. sennep 1/2 tsk. sukker (kan udelades) 1/2 tsk. paprika 1 tsk. citronsaft eller eddike Salt og peber

125 g tørrede hvide bønner (250 g kogte hvide bønner) 1 spsk. sennep 1/2 tsk. sukker (kan udelades) 1/2 tsk. paprika 1 tsk. citronsaft eller eddike Salt og peber

Ca. 300 g smørepålæg 100 g kogte kikærter (dem fra dåse er ok) 100 g saltede peanuts Vand

Ca. 300 g smørepålæg 100 g kogte kikærter (dem fra dåse er ok) 100 g saltede peanuts Vand

4 personer 530 g tapenade svarende til et glas på 1/2 liter 100 g pinjekerner 2 dl olivenolie eller rapsolie 1 spsk. paprika (evt. røget paprika) 50 g hel parmesan 200 g soltørrede tomater Salt og peber

4 personer 530 g tapenade svarende til et glas på 1/2 liter 100 g pinjekerner 2 dl olivenolie eller rapsolie 1 spsk. paprika (evt. røget paprika) 50 g hel parmesan 200 g soltørrede tomater Salt og peber

Til 3 dl smør 9 æbler 1/2 tsk. kardemomme

Til 3 dl smør 9 æbler 1/2 tsk. kardemomme

Ca. 3-4 dl 10 stk. figner 10 stk. svesker 20 stk. mandler 2 dl rosiner 1 dl kokosmel 1 dl vand

Ca. 3-4 dl 10 stk. figner 10 stk. svesker 20 stk. mandler 2 dl rosiner 1 dl kokosmel 1 dl vand

Ca. 700 g 125 g udstenede dadler 125 g rosiner 3 dl æblejuice 125 g hasselnødder 40 g kakaopulver 1 tsk. vaniljesukker

Ca. 700 g 125 g udstenede dadler 125 g rosiner 3 dl æblejuice 125 g hasselnødder 40 g kakaopulver 1 tsk. vaniljesukker

Pinterest
Søg