Hjemmelavet pålæg

Her samles alle opskrifter, som er at finde på bloggen grønkærlighed.dk
17 Pins17 Followers
10 personer (mange rugbrødsmadder) 1 kg hvide bønner 1 stort hokkaidogræskar, skrællet og befriet for kerner 1-2 dl vand (ikke bønnevandet) 1/2 dl rapsolie Skal og saft af 1 økologisk appelsin Salt og peber

10 personer (mange rugbrødsmadder) 1 kg hvide bønner 1 stort hokkaidogræskar, skrællet og befriet for kerner 1-2 dl vand (ikke bønnevandet) 1/2 dl rapsolie Skal og saft af 1 økologisk appelsin Salt og peber

1 stort glas 250 g kogte kikærter (evt. fra dåse) 250 g dadler (friske eller tørre uden sten) 3 spsk. kakao 1 dl vand

1 stort glas 250 g kogte kikærter (evt. fra dåse) 250 g dadler (friske eller tørre uden sten) 3 spsk. kakao 1 dl vand

125 g tørrede hvide bønner (250 g kogte hvide bønner) 1 spsk. sennep 1/2 tsk. sukker (kan udelades) 1/2 tsk. paprika 1 tsk. citronsaft eller eddike Salt og peber

125 g tørrede hvide bønner (250 g kogte hvide bønner) 1 spsk. sennep 1/2 tsk. sukker (kan udelades) 1/2 tsk. paprika 1 tsk. citronsaft eller eddike Salt og peber

5-6 personer 1 dl speltkerner, quinoa, bulgur eller ris 250 g champignon eller blandede svampe 2 spsk. olivenolie 2 stk. porrer 200 g mandler 3 æg 1 dl fløde eller mælk 2 tsk. timian, tørret 1 tsk. rosmarin, tørret Salt og peber

5-6 personer 1 dl speltkerner, quinoa, bulgur eller ris 250 g champignon eller blandede svampe 2 spsk. olivenolie 2 stk. porrer 200 g mandler 3 æg 1 dl fløde eller mælk 2 tsk. timian, tørret 1 tsk. rosmarin, tørret Salt og peber

1 stort glas hybenmarmelade  500 g rensede hybenskaller 2,5 dl æblemost / æblejuice 1 dl citronsaft 1 dl sukker Skal af 1 citron 1 spsk. vaniljesukker

1 stort glas hybenmarmelade 500 g rensede hybenskaller 2,5 dl æblemost / æblejuice 1 dl citronsaft 1 dl sukker Skal af 1 citron 1 spsk. vaniljesukker

Ca. 300 g smørepålæg 100 g kogte kikærter (dem fra dåse er ok) 100 g saltede peanuts Vand

300 g smørepålæg 100 g kogte kikærter (dem fra dåse er ok) 100 g saltede peanuts Vand

Til 5 rugbrødsmadder 100 g broccoli / ærter, frost 70 g feta Skal af 1/2 citron (økologisk)

Til 5 rugbrødsmadder 100 g broccoli / ærter, frost 70 g feta Skal af citron (økologisk)

4 rugbrødsmadder 2/3 dl ærter, frosne 3 æg 1/2 dl mælk Salt og peber

4 rugbrødsmadder 2/3 dl ærter, frosne 3 æg 1/2 dl mælk Salt og peber

4 personer 530 g tapenade svarende til et glas på 1/2 liter 100 g pinjekerner 2 dl olivenolie eller rapsolie 1 spsk. paprika (evt. røget paprika) 50 g hel parmesan 200 g soltørrede tomater Salt og peber

4 personer 530 g tapenade svarende til et glas på 1/2 liter 100 g pinjekerner 2 dl olivenolie eller rapsolie 1 spsk. paprika (evt. røget paprika) 50 g hel parmesan 200 g soltørrede tomater Salt og peber

Til 3 dl smør 9 æbler 1/2 tsk. kardemomme

Til 3 dl smør 9 æbler tsk.


More ideas
Pinterest
Search