Fisk / Fish

Her samles alle opskrifter, som er at finde på bloggen grønkærlighed.dk
2 personer  250 g gulerødder 1 peberfrugt 1 spsk. olie 2 tsk. karry (karrypasta er også velegnet) 2 fed hvidløg 1/4 løg (kan udelades) 1 squash 1 stor dåse kokosmælk (400 ml) 200 g laksefilet uden skin og ben Salt og peber 1 tsk. friskrevet ingefær 1/2 tsk. paprika 1/4 tsk. spidskommen

2 personer 250 g gulerødder 1 peberfrugt 1 spsk. olie 2 tsk. karry (karrypasta er også velegnet) 2 fed hvidløg 1/4 løg (kan udelades) 1 squash 1 stor dåse kokosmælk (400 ml) 200 g laksefilet uden skin og ben Salt og peber 1 tsk. friskrevet ingefær 1/2 tsk. paprika 1/4 tsk. spidskommen

4 personer 400 g fiskefilet (mørksej, lange, rødspætte, torsk) 1/2 broccoli 350 g kartofler eller gulerødder 1/2 spsk. frisk ingefær 1/2 spsk. fint chili 2-3 fed hvidløg 2 spsk. sojasovs 1 dåse kokosmælk (400 ml) 1 tsk. gurkemeje 1 knsp. røget paprika 1/2 tsk. karry Salt og peber

4 personer 400 g fiskefilet (mørksej, lange, rødspætte, torsk) 1/2 broccoli 350 g kartofler eller gulerødder 1/2 spsk. frisk ingefær 1/2 spsk. fint chili 2-3 fed hvidløg 2 spsk. sojasovs 1 dåse kokosmælk (400 ml) 1 tsk. gurkemeje 1 knsp. røget paprika 1/2 tsk. karry Salt og peber

4 personer  2 røde peberfrugter 1 lille løg 1 fed hvidløg 1/2 chili Olivenolie 2 tomater 200 g brune eller parboiled ris 2 dl vand 300 g tigerrejer, pillede Frisk timian Citronsaft

4 personer 2 røde peberfrugter 1 lille løg 1 fed hvidløg 1/2 chili Olivenolie 2 tomater 200 g brune eller parboiled ris 2 dl vand 300 g tigerrejer, pillede Frisk timian Citronsaft

5-6 portioner  500 g frosne rejer eller 400 g rejer i lage 2 æbler 2 stængler bladselleri 1 avokado 2-3 dl skyr 2 spsk. karry eller 1 spsk. mild paprika Friskkværnet sort peber Krydderurter: Dild passer fortrinligt hertil Friskpresset citronsaft

5-6 portioner 500 g frosne rejer eller 400 g rejer i lage 2 æbler 2 stængler bladselleri 1 avokado 2-3 dl skyr 2 spsk. karry eller 1 spsk. mild paprika Friskkværnet sort peber Krydderurter: Dild passer fortrinligt hertil Friskpresset citronsaft

6 stk. 100 g rødbeder 2 tsk. sennep Salt og peber 6 skiver røget hellefisk (ca. 200 g) 3 skiver rugbrød

6 stk. 100 g rødbeder 2 tsk. sennep Salt og peber 6 skiver røget hellefisk (ca. 200 g) 3 skiver rugbrød

10 personer 4 dåser tun i vand (ca. 550 g) 5 blade husblas 3 dl piskefløde Skal og saft fra 1 økologisk citron 1/4-1/2 løg 250 g mayonnaise 1 spsk. tørret dild Salt og peber

10 personer 4 dåser tun i vand (ca. 550 g) 5 blade husblas 3 dl piskefløde Skal og saft fra 1 økologisk citron 1/4-1/2 løg 250 g mayonnaise 1 spsk. tørret dild Salt og peber

3 personer  2 spsk. kartoffelmel + 2-3 spsk. vand 200 g torskerogn fra dåse 1 løg + 2-3 spsk. vand 1 stængel forårsløg (kan udelades) 1 tsk. spidskommen Peber 1-2 dl havregryn

3 personer 2 spsk. kartoffelmel + 2-3 spsk. vand 200 g torskerogn fra dåse 1 løg + 2-3 spsk. vand 1 stængel forårsløg (kan udelades) 1 tsk. spidskommen Peber 1-2 dl havregryn

4-6 personer  2-3 løg + 3 spsk. vand 450 g torskerogn fra dåse 125 g rasp / blendet daggammel brød 3 æg 1,5 tsk. spidskommen Peber Ca. 1 dl havregryn Peber

4-6 personer 2-3 løg + 3 spsk. vand 450 g torskerogn fra dåse 125 g rasp / blendet daggammel brød 3 æg 1,5 tsk. spidskommen Peber Ca. 1 dl havregryn Peber

2 personer 2 stk. pitabrød 200 g hytteost Salt og peber Chiliflager, tørrede 1 lille romainesalat 100 g røget laks Citronskal fra 1/2 citron

2 personer 2 stk. pitabrød 200 g hytteost Salt og peber Chiliflager, tørrede 1 lille romainesalat 100 g røget laks Citronskal fra 1/2 citron

Pinterest
Søg